Schitterend gelegen en een vriendelijke, prettige sfeer. Het eten is best goed, maar de gerechten en smaken zijn niet altijd goed samengesteld. Het is te prijzen dat de kok zijn best doet om zijn gasten mooie, originele gerechten voorzet, maar naar mijn mening kloppen de smaken niet altijd even goed bij elkaar (geen goede 'compositie'). Ook de menukaart is vrij beperkt. Toch, al met al, best goed gegeten. Prima restaurant dus.
Heerlijk gegeten in dit super mooi ingerichte bijna 'Loft Style' restaurant. Vriendelijke bediening en erg goede kwaliteit van de producten. Bijvoorbeeld de tonijn met papadums, de huisgerookte zalm waren erg goed. De tournedos bij het hoofdgerecht was supermals, echt een aanrader!! Bedankt voor jullie gastvrijheid en een fantastische avond.
Vrijdag 4 november 2011 hebben we hier met onze buren gegeten, omdat we nieuwsgierig waren naar het restaurant in onze buurt. Dat is ons zeer goed bevallen. Zeer vriendelijk personeel, dat ons graag het mooie dakterras met uitzicht op het meer liet zien. Het eten was goed. We komen zeker nog een keer terug, bijvoorbeeld tijdens de puur restaurantweek.
Lekker gegeten, gastvrij ontvangen, no nonsense. Leuke lokatie. Verse producten gebruikt, dat proef je, prima prijs-kwaliteit verhouding! Geen matig gevulde bordjes. Tevens uitstekend geschikt voor feesten en partijen, boven een zaaltje met bar. Kortom een echte aanrader.
Mooi restaurant,gezellig mooi uitzicht op het meer!!
heerlijk gegeten,prima voorgerechten.
heerlijk hoofdgerecht,royale porties,heel vriendelijk personeel.
een aanwinst voor heerhugowaard,we komen zeker bij jullie terug.
Tinie en neeltje