KeukenJapans
OpeningstijdenDagelijks lunch 12:00 t/m 16:00 dinner 17:30 t/m 23:00.

Janelle C Janelle C 19 mei 2012

Duurder dan zijn directe AYCE concurrent om de hoek, maar niet beter. De kaart is wat betreft warme gerechten veel beperkter. Hier geen bonnen invullen; de ietwat chagrijnige bediening komt je bestelling noteren. De sushi is warm en dan bedoel ik niet alleen de maki's met een gefrituurde garnaal of softshellcrab erin. Overigens bestaat de softshellcrab alleen uit gefrituurde pootjes; waar is de rest van de crab? Ook wat neppig zijn de gegratineerde scallops; die bestaat uit een half plakje coquille en een hele cocktailgarnaal erbij als opvulling. Qua smaak wel lekker. De gegrilde chili garnalen missen de chili en gegrild zijn ze al helemaal niet; gewoon gefrituurd of in veel olie roergebakken. De maguro sashimi is van erg matige kwaliteit, de sake sashimi is okay. De vulling van de spicy tuna maki ziet eruit als filet americain en ook qua mondgevoel een zachte drab. In bijna alle maki's zat teveel mayonaise, wat vooral veel geglibber in de mond tot gevolg heeft. Het uitserveren van de gerechten gaat vrij langzaam; in 2 uur tijd maar 3 rondes kunnen bestellen en bij elke ronde werden er gerechten "vergeten".
Op zich niet echt slecht, maar zeker geen eerste keus voor Japans als ik weer in Scheveningen ben.

Rona Rona 19 maart 2012

Ik ben al bij heel veel AYCE japanners geweest maar dit vind ik echt de beste! Ik kan me totaal niet vinden in de eerder gegeven negatieve meningen. 2x geweest op een drukke zaterdagavond, maar de bediening was snel en aardig, en idd sommige spraken alleen engels, nou en, ze serveerde wat ik wilde en aardig, prima! en wat een heerlijke sashimi, smelt op je tong, de gerechten van het luxe menu zijn echt heerlijk, de oesters, en garnalen lekker gemarineerd en goed bereid. ik ga voortaan alleen nog naar deze AYCE, je betaald iets meer, maar je krijgt ook iets meer, qua luxe! zeker de moeite waard, en over 2 weken ga ik weer!

remo1 remo1 7 maart 2012

De grote garnalen met peper zijn meesterlijk lekker hier. Onlangs is er een stuk bijgekomen zodat het restaurant wat groter is geworden en het interieu is opgeknapt. Is een redelijk goede jappanner.

Micha1234 Micha1234 24 december 2011

Ik denk dat wij het afgelopen jaar er een keer of 7 zijn geweest. Het eten is heerlijk en zeker niet duur de bediening vinden wij heel attent. De uitstraling van het restaurant zelf vinden wij ook erg mooi/ modern. Mijn enige 2 punten van kritiek zijn de hygiene op het herentoilet en de stoelen aan de 2 persoonstafels. Wij zeggen tot de volgende keer!!

ChiChing ChiChing 20 december 2011

Ondanks de wisselende recensies heb ik gisteravond toch Kyoto Cafe geprobeerd. Mijn ervaring was goed! Locatie is centraal en het interieur van het restaurant was erg warm en aangenaam. Ik heb me niet gestoord aan het feit dat enkele gastvrouwen enkel Engels spreken. Want het eten was simpelweg erg goed. Er is een ruime keuze en de gerechten zijn heerlijk. Het was een waar feestmaal met oesters, St. Jacobschelpen, mosselen, sashimi, grote garnalen en overheerlijke sushi. En de bediening was lekker vlot. Uit de wisselende recensies concludeer ik trouwens wel dat de service wisselend kan zijn. je moet dus een beetje mazzel hebben.

Geef zelf je mening over Kyoto Cafe