| Activiteiten | Restaurant, Private dining | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We hebben hier laatst met zijn drieen gelunched op een nu deal voucher. Helemaao TOP! Soms heb je het idee dat je als voucher houder minder word behandeld endat de porties er op aangepast worden maar dat is hier NIET aan de orde! De service was zeer vriendelijk en behulpzaam (we hadden een italiaan in ons midden en die werd in eigen taal geholpen) het restaurant is mooi versierd met vele foto's uit het echte leven ende kaart is mooi en goed. Geen pizza/pasta italiaan. Het is hier wat aan de prijs maar de gerechten zijn dan ook wel helemaal toppie! Kom zekers terug!
Gegeten op: 8 maart 2013.Petite trouvaille aan de vijzelboulevard waar het onmogelijk is om te parkeren. Voor 10,50 euro een 3 gangen lunchmenu, super, waar kan dat nou nog in Amstedam. Echt italiaans, echt lekker en echt eerlijk. Salty foccacia, parmaham boterzacht en vol van smaak, home gedraaide fussili met een tomatensaus. Alles goed en pannacotta toe, waar de kastanje honing wat mij betreft niet bij geserveerd hoeft te worden. En let op de wijn, de Lugano Terrecrea is super, dik vol fijn. Pijpenla qua ruimte, maar ruim zat om een normaal gesprek te voeren. Italianen ten voeten uit, een must go!
Gegeten op: 28 maart 2013.Heerlijk gegeten bij Al Bacaro. De antipasto misto is een heerlijk voorgerecht, bestaande uit diverse hapjes, waaronder de heerlijkste mozarella's en Italiaanse vleessoorten. De huiswijn is goedkoop en heerlijk en het vlees hoofdgerecht was supermals en heel smaakvol. En de koffie is echt van Italiaanse topkwaliteit. De bediening is heel vriendelijk en vooral Eliano is echt een toevoeging aan je avond: een humoristische man en Italiaans charmant. Echt een aanrader als je van de Italiaanse keuken houdt
Gegeten op: 7 maart 2013.
Erg leuk klein restaurantje in de normaal niet zo gezellige Vijzelgracht. Echte italianen met goede gerechten.
We begonnen met een mix van alle voorgerechten: een kleine pasta met vis, enkele italiaanse kazen en meer. Volgens mij was dit gewoon alle voorgerechten in kleine porties --> aanrader.
Als hoofdgerecht hadden we twee verschillende pastas met vis en 1 vegetarisch met geitenkaas.
We sloten af met een briljante tiramis.
Ideaal restaurant voor doordeweeks, de koks en gastheer konden het net aan...
Onlangs met twee vriendinnen werkelijk heerlijk gegeten bij Al Bacaro via een actie van AmigoAmigo. Wat een onverwachts leuke tent, zo in de drukke binnenstad van Amsterdam. De ingang is bijna niet te herkennen aan de grote Vijzelstraat, maar als je er eenmaal binnen staat waan je je in een heerlijke onbekommerde Italiaanse sfeer. Niet te gek, maar wel gezellig. De gastheren zijn uitstekend, humoristisch en erg correct. Waar ik vooral van genoot was dat je er rustig kon tafelen; iets wat in Amsterdam tegenwoordig een zeldzaamheid is omdat ze je tafel meestal zo snel mogelijk leeg willen hebben voor de volgende ronde. De heren van Al Bacaro snappen het spelletje en geven de klant rustig de tijd. Kan met water op tafel, brood wordt netjes bijgevuld, goede uitleg bij de gerechten, een Aperol-spritz als aperitief, helemaal super.
Het eten was ook zeer goed. De keuze op de menukaart was niet ruim, maar de gerechten waren bijzonder en lekker. De vis van de dag was uitstekend bereid en zeer vers. Ook de gerechten van mijn vriendinnen (gegrilde ossenhaas met zwarte truffel en een gevulde pasta) vielen goed in de smaak.
Al Bacaro is dus een aanrader voor een avondje onbekommerd en casual genieten van het echte Italiaanse eten. Wij komen zeker terug.
Schrijf zelf een recensie over al Bacaro-Osteria Italiana
Schrijf hieronder je recensie over al Bacaro-Osteria Italiana. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | 12:00 - 22:30 |