joris4 18 mei 2012 | |
Uitstekende ervaring. De gerechten zijn zeer verfijnd en doen soms denken aan de betere indiase keukens. De bediening was ook zeer vriendelijk. Absolute aanrader. |
Magdalene 16 mei 2012 | |
Een geweldig restaurant, voor fijnproevers en sfeesgenieters. Alles klopt hier, een aanrader dus. Een heerlijk romantische avond gehad, snel weer!
KaatjeBro 12 april 2012 | |
Wij hebbben een zalige avond gehad in Kabul, veel gratis parkeerplaatsen voor de deur, een gastvrije ontvangst, heerlijke gerechten, leuke en attente bediening. Vooraf een heerlijke amuse van het huis, daarna hebben we de voor ons onbekende gerechten allemaal gedeeld zodat we alle smaken konden proeven. Lekker kruidig, veel met munt en koriander, fluwelen pudding als desert is een aanrader. |
lam2 27 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten bij Kabul ! Voor het eerst kennis gemaakt met de Afghaanse keuken en kan het iedereen aanraden. Goed eten, leuk gepresenteerd en een goede sfeer.
St3phanie 27 maart 2012 | |
We hebben onlangs in dit restaurant gegeten en kan niet anders zeggen dat het heerlijk was! Afghaans was voor ons de eerste, maar nu zeker niet meer de laatste keer. Het eten werd op een nette en creatieve manier geserveerd. De eigenaar van het restaurant is heel gastvriendelijk, dus al met al een fantastische avond gehad. |
liesenpaul 25 maart 2012 | |
Dit restaurant verdiend was ons betreft een dikke 10!! Alle meningen van voorgangers gelezen. Daardoor zijn wij benieuwd geraakt. Restaurant zat gezellig vol en we werden zeer correct/vriendelijk ontvangen. Er zaten diverse tafels met stelletjes maar ook een groepje 60 plussers. Leuk om te zien dat ook de oudere generatie in is voor een " ander" restaurant! De kaart is klein, eenvoudig en overzichtelijk. Ons werd verteld dat de kaart bewust zo klein is zodat elk gerecht echt vers bereid op tafel komt. En dat was zo!! We begonnen met een heerlijke amuse van het huis (heel gastvrij!), daarna diverse gerechten op, alles supervers, een lust voor het oog en de smaakpapillen! Ik was even bang dat er heel pittige gerechten zouden zijn maar de dosering was precies goed! Wij gaan best wel eens uit eten maar durf gerust te zeggen dat ik in tjden niet zo goed gegeten heb!! En als dan ook je gastheer mooi kan vertellen over het vroegere Afganistan en zijn keuken tja...dan heb ik een perfecte avond!
restaurant-gast 2 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten, smaak is verfijnt en raak, rustige vriendelijke bediening. Enige chagerijn is dat je zonder overleg een flesje bronwater krijgt als je om een glaasje water vraagt, maar dit is een onbeschoftheid die al een beetje gewoon begint te voelen in Nederlandse restaurants. |
Chinoise 15 februari 2012 | |
Bij toeval terecht gekomen, maar een juweeltje heeft zich laten zien. Prima restaurant welke de moeite waard is om voor om te lopen. Oprecht, eerlijk en mooie smaak combinaties. Op het eten is niets dan ook niets aan te merken. Wordt bovendien goed gepresenteerd. Prima wijze om de onbekende Afghaanse keuken te promoten. Restaurant waar je MOET zijn geweest |
rokoko 17 januari 2012 | |
Onlangs heerlijk gegeten in dit restaurant. Sfeer is goed en de gastheer (eigenaar) is erg vriendelijk. We hebben het verrassingsmenu gekozen en dat blijkt goed uit te pakken. De gastheer zegt erbij, dat hij voor twee verschillende hoofdgerechten zorgt, zodat we wat afwisseling hebben. Prima geregeld! Het voorgerecht is trouwens helemaal super! Bediening is erg vriendelijk. De serveerster oogt nog wat onhandig, maar dat neemt niet weg dat we hier uitstekend gegeten hebben voor een schappelijke prijs. |
Plemmers 6 januari 2012 | |
Het is een schone, frisse, nieuwe zaak met oog voor detail. Vriendelijk personeel dat goed uitlegt wat je te eten krijgt. Het eten op je bord is creatief opgemaakt en het smaakt verrukkelijk. Iets anders dan anders en zeker een aanrader! Wij zullen er zeker nog eens heen gaan. |
Geef zelf je mening over Kabul