inez 9 augustus 2011 | |
Waren hier met een Groupon. Ondanks dat dit eigenlijk een cafe is overtrof dit onze verwachtingen! Voorgerecht bestond uit paling, zalm en (Hollandse!) garnalen. Zalm was pittig aangemaakt met wasabizaadjes, erg creatief. Hoofdgerecht was gebakken vis, met warme groente en frietjes. Smakelijk en in royale porties. Dessert was grote bol vanille-ijs, mooi opgemaakt. Wij zullen hier zeker vaker komen! |
maartendes 22 juli 2011 | |
Eten van redelijke kwaliteit. Voorgerecht goed (salade garnalen, zalm ev paling) zeebaars matig, weinig verrassend. Toetje doorsnee.
CNN 28 mei 2011 | |
Net wat koud om buiten te zitten, maar toch een lekkere hollandse hamburger gegeten. Sla niet heel boeiend, maar dat je daarna genoeg hebt gegeten staat vast! Volgende keer komen wij terug, vooral voor een lekker biertje op het leuke terras, of aan de donkere, maar gezellige bar!! We geven een goed, vooral voor de biertjes en voor de ligging aan een van de mooiste grachtjes van Den Haag! |
Chanel1612 22 januari 2009 | |
Eerst hebben we lekker gegeten, daarna nog heel de avond gezellig zitten borrelen. Een uitstekende combinatie. Vriendelijke bediening en een hele gezellige ongedwongen sfeer. |
Proever49389 14 januari 2009 | |
helaas niet meer de oude hathor !!! |
Proever80389 23 oktober 2008 | |
Super slecht eten en onbeschofte bediening ! Is niet meer de oude Hathor van vroeger. Jammer na 5 jaar Zuid Afrika dacht ik ga weer eens een hapje eten. sfeer zeer gespannen. Nee echt niet leuk meer. Naderhand Oker gegaan 10x beter !! Dus beter even door lopen naar de Denneweg. |
Proever79693 28 augustus 2008 | |
De gamba's zijn een aanrader, ik kom ze snel weer eten. Bedankt voor de gezellige avond X |
Proever80125 25 augustus 2008 | |
Vandaag de salade met hollandse garnalen, zalm en paling genomen. Karig bordje zonder sla, enkel weinig vis erop en een toast en dat voor EUR 14,50 De eigenaar (en kok) had eerst geen tijd ons te woord te staan en wist pertinent zeker dat hij er sla bij had gedaan. Naderhand zei hij dat de vis van betere kwaliteit was dan voorheen. Hij reageerde vrij onbeschoft.Volgende keer niet meer terug. |
Proever79693 16 augustus 2008 | |
Deze week gegeten met een zakenrelatie in Hathor, eten was uitstekend gewoon een eerlijke hap. kom zeker terug. |
Proever78016 13 juli 2008 | |
Vrijdagmiddag ,binnenkomen in een bijzonder drukke eetgelegenheid , de laatste zitplaatsen weten te bemachtigen aan een tafel met andere gasten.
Geef zelf je mening over Hathor le Café