Waren hier met een Groupon. Ondanks dat dit eigenlijk een cafe is overtrof dit onze verwachtingen! Voorgerecht bestond uit paling, zalm en (Hollandse!) garnalen. Zalm was pittig aangemaakt met wasabizaadjes, erg creatief. Hoofdgerecht was gebakken vis, met warme groente en frietjes. Smakelijk en in royale porties. Dessert was grote bol vanille-ijs, mooi opgemaakt. Wij zullen hier zeker vaker komen!
Net wat koud om buiten te zitten, maar toch een lekkere hollandse hamburger gegeten. Sla niet heel boeiend, maar dat je daarna genoeg hebt gegeten staat vast! Volgende keer komen wij terug, vooral voor een lekker biertje op het leuke terras, of aan de donkere, maar gezellige bar!! We geven een goed, vooral voor de biertjes en voor de ligging aan een van de mooiste grachtjes van Den Haag!
Eerst hebben we lekker gegeten, daarna nog heel de avond gezellig zitten borrelen. Een uitstekende combinatie. Vriendelijke bediening en een hele gezellige ongedwongen sfeer.