7.0
6.2

KeukenChinees
Openingstijden12.00-24.00

mtveldhuizen mtveldhuizen 29 februari 2012

Eten was prima. Eend met pannekoekjes waren erg lekker. Bediening vlot. Van een gezellig interieur hebben ze echter niets begrepen, maar dat geldt natuurlijk wel voor meer echt goede chinese restaurants.

r-riko r-riko 25 januari 2012

Wederom hier met een groot gezelschap gegeten. We zaten aan de leuke ronde draaitafel achterin de zaak. ALLES was weer erg smakelijk. Vooraf Crispy Peking eend met pannenkoekjes , St. Jacobs schelpen, Oesters en Dim Sum. Hoofd hadden we tja sieuw ( de beste ooit ) ossehaas , kip met cashew , karper met gember , garnalen in pittige saus. Wij gaan hier zeker weer terug komen. De bediening blijft UNIEK, dames ga zo door !! :) Groeten van de "grote baas"

adf adf 16 januari 2012

Goed eten en een zeer vriendelijke bediening.

ik46 ik46 16 september 2011

Gisteravond hier voor de tweede keer gegeten (tsja, we wonen nou niet bepaald in de omgeving) en wederom genoten. Bediening was vlot, eten was meer dan heerlijk.

jessicameijer1 jessicameijer1 23 augustus 2011

Ik kom met mijn gezin al heel lang bij Harvest restaurant toen mijn jongste dochter nog een baby was..dus meer dan 20 jaar. Het eten is altijd verrukkelijk, klantvriendelijkheid is geweldig en de service is erg goed en snel. Wij nemen dan ook een gasten vanuit Indonesie van 10 personen mee naar dit reataurant omdat wij zeker weten dat het eten altijd zeer goed is en vooral niet duur. Wij hebben nu ook voorgenomen om daar met ons hele gezin met de feestdagen te gaan eten. Algemene indruk van het restaurant inclusief eten service en klantvriendelijkheid...UITMUNTEND. Groetjes v Jessica Meijer uit Haarlem

Geef zelf je mening over Harvest