ik vind het een van de beste restaurants van Breda en kom er geregeld. Het eten heeft een mediterraan karakter is van uitstekende kwaliteit. De huiswijn is uitstekend en de bediening erg plezierig.
alles ging perfect! heb me speciaal gevoeld. zo smaakvolle vis heb ik al heel lang niet geproefd. echt op zijn mediterraan. erg goede kok. klasse, erg goed smaak. mooi restaurant. mijn ja heb je al en je ziet me zeker terug. zeker raadzaam.
Bijna goddelijk eten, zo lekker vonden wij het. Wij hadden Salade Frangolini, met aardbeien, serranoham, balsamico enz. Wat een smaakexplosie!! Hoofdgerecht een hele dorade, zie je ook bijna nergens dat zie die compleet serveren. Lekker goed gebakken waardoor de structuur van het visvlees erg goed bleef. Nagerecht een kaasplankje. Kregen we een lekkere dessertwijn bij. Volgende keer neem ik dat gebakken chocoladeijs!! Bediening was goed, erg aardig en behulpzaam. Lekkere wijn. Gewoon een aanrader. We hebben echt genoten!!