ActiviteitenRestaurant, Private dining, High tea
KeukenBiologisch & Mediterraan

20 april 2013

laatst weer een keer hier gegeten met een vriendinnetje.
was weer super lekker en er gezellig!
vooraf hadden we de tempura van garnalen, als tweede gerecht het iberico varken met truffelbrie, mijn vriendin had de lamskoteletjes allebei erg lekker!
wat leuk is bij olijf dat ze sinds kort een menu hebben van 28.50 en dat kun je zelf samenstellen van de kaart.
De wijn kun je zo gek maken als je zelf wilt alles is namelijk per glas.
Ik ga zeker weer terug om het terras eens uit te proberen.

Gegeten op: 13 april 2013.

26 maart 2013

We houden van lekker eten en na alle positieve berichten zijn we naar Olijf aan de Malle Molen gegaan. Om kort te gaan: de recensies kloppen!

De Coquilles St. Jacques met chorizo en de soep van groene asperges met de heel aparte maar heerlijke salsa Romesco zijn regelrechte aanraders evenals de tempura van grote garnalen en de quiche van walnoten,gorgonzola en cheddar.

De bediening van een jonge dame en een nog jongere dame was uiterst vriendelijk en vlot waarbij de inrichting een beetje het idee heeft van een grote woonkamer waarin je snel op je gemak bent.

Gegeten op: 15 maart 2013.
SiemHoumes
SiemHoumes

13 maart 2013

Wat een fijn restaurant is dit! Het eten is heerlijk (zoveel mogelijk biologische en/of duurzame producten) en het restaurant is een rustige en sfeervolle plek voor een gezellig avondje uit eten. De vriendelijke bediening helpt ook zeker mee aan de goede sfeer die in dit restaurant hangt.
De kaart wisselt regelmatig en bestaat uit niet al te grote, maar zeer smaakvolle gerechten die heel betaalbaar zijn. De Coquilles St. Jaques met chorizo en een saus van kardemom en saffraan zijn erg lekker en ook de zeebaarsfilet met gegrilde groene asperges en een groene kruidensla is een aanrader! Vergeet ook zeker geen toetje te nemen, o.a. de chocolademousse is heerlijk. Als je drie gangen eet en nog een lekker glaasje wijn drinkt, ga je gegarandeerd tevreden naar huis. Je hebt heerlijk gegeten, het is precies genoeg en heel betaalbaar.
Ik heb inmiddels zo'n vier keer bij Olijf gegeten met een afwisselend gezelschap en iedere keer gingen ik en de vrienden of familie die mee waren met een zeer tevreden gevoel naar huis.

Gegeten op: 21 december 2012.
stienmees
stienmees

4 maart 2013

Na alle positieve recensies viel het toch wel wat tegen. Het eten is niet Mediterraan. Het smaakte prima, maar als je weet dat je voor 4 personen bijna 200 euro kwijt bent verwacht je er toch meer van. Kwaliteit goed eetcafe ipv restaurant. Quiche was misschien van mijn 4 gangen het lekkerst, maar niet heel bijzonder. Soep met groene asperges was lekker, maar waarom serveren ze er een schaaltje bij met soort tapenade die je erdoor heen moet roeren? Olijvenbrood is heerlijk, maar maken ze kennelijk niet zelf.
Bediening bestond uit een jonge vrouw die nog niet helemaal inwerkt was en iets oudere dame die vooral heel streng overkwam. Ook niet fijn was dat ze uitgebreid met een emmertje sop lege tafeltjes gingen schoonmaken, terwijl wij nog aan het desserts zaten.

Gegeten op: 1 maart 2013.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
Ingeborg
Ingeborg
Meesterproever

5 februari 2013

Het eten was heerlijk. Vooral bij het Iberico varken hebben wij de vingers afgelikt. Andere gerechten waren ook zeer goed samengesteld. De wijnen waren aan de prijzige kant, maar zeker van goede kwaliteit. Bovendien maakte de service dit ruimschoots goed. Alles was goed verzorgd: van de verse roosjes op tafel tot de chocoladekoffiebonen bij de koffie.

Gegeten op: 5 februari 2013.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Driseger
Driseger
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Olijf

Schrijf hieronder je recensie over Olijf . De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag17:00 - 22:00
ZondagGesloten