Ondanks de slechte recensie in de Volkskrant toch nieuwsgierig. We gingen op vrijdag voor de lunch. Erg stil, nog slechts een andere tafel bezet. Het personeel is aardig en terughoudend. Bevalt ons stukken beter dan opdringerig. Fijne amuse, mooi hoofdgerecht, superlekker toetje en mooie huisgemaakte bonbons en koek bij de koffie. Het eten was goed en fijn. Zonder morren een fles kraanwater bij de wijn. Eigenlijk normaal maar helaas word je meestal gedwongen een fles duur mineraalwater te nemen. Wij vonden alleen de porties van het hoofdgerecht erg klein. De bak frites die we erbij kregen vonden we misplaatst. Zeker nog een keer proberen.
In een prachtige nieuwbouwwijk een prachtig nieuw restaurant (aan de Vecht) met nieuwe bediening, nieuwe sommelier en de nieuwe Chefkok Bas Verheul. Allemaal met een enorme sloot ervaring in het vak en dat merk je. We zijn compleet in de watten gelegd en wat hebben we heerlijk gegeten met verassende bijpassende wijnen. Zeer verfijnde smaken en leuk dat we met de neus in de boter vielen want op de dag dat wij gingen eten ging de nieuwe kaart van Bas Verheul in en daar werden wij heel gelukkig van. Wij zijn behoorlijk wat gewend op gastronomisch gebied en wij verwachten die Michelin ster dan ook binnen no-time.
Heerlijk gegeten. 4 gangen menu. je kunt aangeven wat je niet lust.
Heerlijke gerechten, goede hoeveelheden.
Er worden je geen dure wijnen "aangesmeerd"
Bediening past zich goed aan de gasten.
Heerlijk taartje naar huis meegekregen als cadeau voor jarige partner.
Een grote pluim.
Goed restaurant wat graag een ster zou willen hebben. Dit zullen ze na een paar jaar ook wel krijgen. Erg lekkere amuses tussen alle gangen in, en de wijn bij een wijnarrangement lichten ze goed toe.
Absoluut (ook door de nieuwheid) geen gezellige bruine sfeer, maar een chique clean geheel.
Prijzen zouden vooraf wat duidelijker kunnen (van wijnarrangement of koffie-arrangement)
Smaakvolle gerechten op heerlijk warme borden! Een aanwinst voor Maarssen en Utrecht!
Wij vonden prijs kwaliteitverhouding vh 3 gangenmenu goed. Wel jammer dat ze ongevraagd prijzige friandises bij koffie uitserveren, zou netter zijn als ze je keuze voorleggen.
Gisteren was er slechte nietszeggende muziek wat te hard op de achtergrond, jammer vonden wij.