LounZ Club Restaurant over zichzelf

april 2012. ONZE KEUKENBRIGADE HEEFT DE MENUKAART VERNIEUWD...... komt U proeven? Wij zijn een modern, trendy en sfeervolle eetgelegenheid in het Oude Dorp van Amstelveen. Ons restaurant heeft een capaciteit van 90 couverts en een terras aan voor- en achterzijde van het pand. Tevens verzorgen wij graag uw GROEPSRESERVERINGEN voor diner, feest en zakendoen.

KeukenInternationaal, Wereldkeuken, Wijnbar & Koken aan tafel
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Proever70299 Proever70299 8 mei 2012

Dit is nu weer zo'n adres waar de smaken en bereiding van de gerechten de hoofdrol krijgen. Keurige bediening met heldere uitleg. Geen poeha of arrogantie te bespeuren. Prima vertolking van dineren tussen middenklasse en sterren-niveau. Geen gestrooi met dure ingredienten. Alle gerechten die we uit de kaart kozen waren uitstekend. Mooi was de balans tussen hoofdingrdient, saus en garnituren. De sommelier merkte terecht op dat het leukste spel slokje-hapje-slokje is. De wijnen zijn prima al mogen ze best een top-selectie aanbieden voor de liefhebbers. Service ook goed in de afsluiting: pinnen aan tafel, jas keurig gebracht, handdruk...

Molly Molly 6 mei 2012

Afgelopen zaterdag hier gegeten met de Grouponbon. Eten was lekker op het cheesetaartje na, die was vrij smakeloos. Deze mening werd ook gedeeld door andere grouponeters die aanwezig waren. Porties alleen erg weinig en wat ik jammer vindt dat wij geen broodje of iets kregen als voorafje. Ik zag dat bij de andere tafels namelijk wel geserveerd worden. Bediening erg vriendelijk en inrichting leuk! Wel kregen wij in eerste instantie een tafeltje aan het raam aangeboden wat vrij saai was zo aan de zijkant van het restaurant. Maar nadat wij aangaven dat wij dit niet wilde kregen wij gelukkig een andere tafel aangeboden. Ik weet niet of dit alles kwam omdat wij een bon hadden maar als de porties zo klein blijken te zijn en je hiervoor € 120,- ( 5-gangen waaronder een spoon ) moet betalen zouden we, ondanks de andere positieve dingen, hier zeker niet terugkomen!

rbpmusic rbpmusic 29 april 2012

Mooie inrichting en vriendelijk personeel. Eten matig; geen spannende smaken. Bereiding hoofdgerecht (varkenshaasje) echt onvoldoende. Na 5-gangen menu nog trek. Spoom als volledige 3e gang. Dat kan toch niet? Andere tafeltjes kregen amuse en brood, wij niet. Was dit het crisismenu? Helaas allemaal redenen om niet meer terug te komen.

saskia20 saskia20 25 april 2012

Wij hebben hier ook gegeten met de Grouponbon.
Bij binnenkomst werden we erg vriendelijk ontvangen en kregen een heerlijk aperitiefje.
Het eten was heerlijk. De borden waren mooi opgemaakt en het smaakte fantastisch!

Wij gaan hier zeker nog een keer naar terug.

FSTT FSTT 31 maart 2012

Zeer goed gegeten met groupon bon. We Komen hier zeker terug! Bediening heel netjes en vriendelijk! Letten goed op. En de tijden tussen de gerechten ook prima; duurt niet te lang.

Geef zelf je mening over LounZ Club Restaurant

LunchDiner