| Keuken | Arabisch |
| Openingstijden | Ma t/m Vrij 16.30-01.00, Za en Zo 16.30-04.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
barbara1980 29 maart 2012 | |
We hebben hier dinsdag 27 maart heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening, vorstelijk eten! Ook goede wijn overigens.
yashica 6 november 2011 | |
Na het lezen vd slechte recensies hier ging ik met redelijk lage verwachtingen naar dit restaurant. Maar goed ik had nog een marktplaatsbon dus we gingen toch maar. We werden meteen vriendelijk onthaald en alhoewel het personeel duidelijk nog wat onervaren was, waren ze wel heel vriendelijk en attent. En dan het eten. Tja wat kan ik anders zeggen dan heerlijk! Ik was echt aangenaam verrast.
ivanparidon 7 oktober 2011 | |
Ruud v P
haarmans 18 september 2011 | |
Met heel veel zin om ons in Oosterse sferen te maken gingen wij gister (zaterdagavond) naar Arbian Lounge. Vooraf hadden we telefonisch gereserveerd voor twee om 20:00 uur. Bij binnenkomst werden de jassen aangenomen en naar een tafel begeleid. We kregen meteen brood, maar de bestelling voor het drinken liet op zich wachten en uiteindelijk de bezorging daarvan ook. Brood op drinken op. En vervolgens maar zelf gevraagd om de menukaart. Na ruim een uur in het overigens sfeervolle restaurant te hebben gezeten, besloten om het pand te verlaten. Schande dat er dan nog steeds geen bestelling voor het eten is opgenomen. Het personeel was druk, maar waarmee? Geen een tafel had eten op zijn bord. Andere gasten liepen zelf maar naar de bar om een biertje te bestellen en een andere tafel stond ook op het punt om net als wij alleen de drankjes te betalen. Jammer, van de smaken van het Midden-Oosten geen hap geproefd. Dit was de eerste maar ook meteen de laatste keer Arabian Lounge. |
annisha 14 september 2011 | |
Gisteren hier gegeten en het was een unieke ervaring!
Geef zelf je mening over Arabian Lounge