| Keuken | Wijnbar |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | Ma t/m Vrij 11.00-0.00, Za en Zo 11.00-01.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
GM191 13 mei 2012 | |
Vorige week van de Groupon daar geweest. De groepen was net verlopen, maar we mochten toch nog komen. Kijk dat is service!! En heerlijke wijn met oesters. Top! |
Inge1971 23 april 2012 | |
Gisteren met zijn vieren genoten van een heerlijke Wine Flight met bijpassende amuses. Stuk voor stuk heerlijke wijnen en de hapjes pasten er perfect bij.
hansrotterdam 16 april 2012 | |
De eerste keer waren we hier en was het allemaal leuk en gezellig. Goed gegeten, leuke sfeer en prima bediening. De tweede keer vorige week was totaal anders. Slechts één persoon bediening die het uiteraard niet aankon omdat het vol zat. Hij moest ook nog de happen uit de keuken halen dus ... wachten en wachten totdat je kon bestellen. Daarnaast hield hij de gasten niet in de gaten. Na een half uur van armoede maar weggegaan. Nooit meer, bij de hoge prijzen (vanaf 3,50 voor een huiswijntje) mag je meer verwachten. |
t-shirrtje 26 januari 2012 | |
De zaak is mooi. Het eten is geweldig vooral de verse kreeft en dan nog de mooie wijnen die ze hebben. Kan niet beter! Service zoals het hoort! Kunnen andere zaken van leren! |
melvin2 26 januari 2012 | |
Lekker gegeten! Binnekort gaan we ook lunchen. Groetjes Melvin en manon |