We hebben met 6 personen bij Bos Kookt gegeten en we zijn met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Menu wensen werden snel opgepakt. Het eten is goed, met een goede presentatie zonder het gevoel te hebben van een nouveau cuisinne. Perfecte witte wijn.
Lekkere informele sfeer en door de indeling van het restaurant een besloten gevoel.
Wij hopen dat Bos blijft koken!
Dit nieuwe restaurant zit vlak tegenover Stadsschouwburg Velsen. Wij wilden een compleet avondje uit en dat is goed gelukt! Eerst heerlijk gegeten bij Bos Kookt! De kaart was goed gevarieerd; wij kozen uiteindelijk de vis van de dag van het schoolbord. Heerlijk vers, smakelijk bereid en een plaatje op het bord.
De bediening was zeer vriendelijk en hield goed in de gaten dat we op tijd naar de schouwburg gingen.
Als toetje vijgen met kaneelijs!!! Heerlijk.
Wat een verrassing zo'n restaurant in de buurt. We komen snel nog een keertje eten.
Heerlijk gegeten, gevarieerde kaart tegen redelijke prijs. Ook voor vegetariƫrs voldoende keus. Eten mooi opgediend en ruim voldoende. Bediening gastvrij. Restaurant is tegenover de stadsschouwburg dus ideaal om vooraf een hapje te eten.
Kom er zeker nogmaals. Een aanrader is vooraf de geitenkaas in filodeeg en als toetje de cheescake. Wat os betreft kookt Bos Prima!