KeukenInternationaal & Wereldkeuken

8 december 2012

Dit is een top plek om met een grotere groep heen te gaan. Wel is het op bepaalde tijden erg druk, reserveren dus.

Eten: Er is zo veel keuze bij het buffet, dat echt iedereen wat gaat vinden. De koks werken keihard. Spreken lang niet altijd helemaal nederlands. Een praatje maken tijdens het bakken van je biefstukje gaat dus niet, maar ach, ze zijn toch te druk. Het buffet gaat echt van kroket tot sushi. De carpaccio is inderdaad niet de super topper. Maar goed, dan neem je gewoon extra veel van de choco fontein. En dan je eigen biertjes, of wijn tappen. Heerlijk.

Service: je wordt keurig naar je tafel gebracht, concept wordt uitgelegd, en de timer (2uur) gaat in. Daar zijn ze redelijk streng in. Maar ach, in een uur kan je al bommetje vol zitten, dus dan heb je nog een uur over. Er zijn borden ophalers, je moet een beetje oppassen, je kijkt even naar links, hup half vol bord weg. Doet denken aan de all inclusive resorts.

Decor: de zaal is groot, maar toch voel je je alsof je je eigen hoekje hebt. Goed dus.

Gegeten op: 6 oktober 2012.
Peter1007
Peter1007
Expertproever

8 november 2012

voor de tweede keer hier geweest, het concept vind ik nogsteeds geweldig, alleen wat mij tegenviel is dat er altijd dezelfde gerechten op het buffet zijn. Carpaccio nogsteeds niet lekker, de sushi's waren goed, maar niet de beste. De biefstuk van de gril was echt heerlijk mals, de pepersaus was ook lekker en de courgette van de gril ook goed. De chocoladefontein was fantastich, de aardbeien en langevingers echt zo lekker, ik had de hele avond alleen daar kunnen staan! dus in het algemeen lekker gegeten, jammer voor de voorgerechten.

Gegeten op: 29 oktober 2012.
marieke1983
marieke1983
Topproever

sfeer en inrichting prima ,ruime plaatsen om te zitten ,
eten prima en volop keus voor iedereen ,enorm veel keus aan drinken wat zelf getapt moest worden wat erg leuk is want de kinderen wilden maar dolgraag voor ober spelen ,eten is wel af en toe niet helemaal op temperatuur,chocoladefontein lekker en leuk bedacht.2 uur eten heb je tijd genoeg incl dat sommmige rustig de tijd namen om even het rokerskamertje te inspecteren .we komen zeker nog een keer terug ,weer eens anders dan alleen maar naar de wok

Gegeten op: 30 oktober 2012.
familiefeest
familiefees...
Proever in spe

30 oktober 2012

Ideaal om hier met een groep te eten, voor elke smaak is er wel iets. Ivm onze peuter zaten wij in de eerste shift met als voordeel dat alles nog volop aanwezig was. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar de gerechten zijn goed en van de bakplaat zelf heerlijk. Het personeel werkt hard en is vriendelijke en correct. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Gegeten op: 27 oktober 2012.
Marianne 53
Marianne 53
Expertproever

30 oktober 2012

gegeten met kinderen en kleinkinderen. Echt voor elk wat wils.
het warm houden van patat en andere aardappelproducten, komt de smaak niet ten goede. De gerechten direct van de bakplaat waren heerlijk.
De afsluiter met de chocoladefontein was een feestje.
Lekker informeel en ideaal voor kinderen, die geen uren aan tafel willen zitten en borden leeg moeten eten.

Gegeten op: 4 oktober 2012.
marijke56
marijke56
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over Wereldwijd

Schrijf hieronder je recensie over Wereldwijd. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00