KeukenGrieks

11 november 2012

Mylos is echt aanrader restaurant, heerlijke tapas, echt Grieks en vrindelijk bediening, we komen zeker terug nog een keer

Gegeten op: 8 november 2012.
jasmine84
jasmine84
Proever in spe

3 oktober 2012

Op een rustige dinsdag hier ongepland binnengelopen. Wij kregen een gastvrij onthaal. Wij hebben gekozen voor het Tapas menu, een aanrader. Mooie maar vooral ook lekkere hapjes verschenen in een prima tempo op tafel. Wij komen hier zeker nog een keer.

Marianne 53
Marianne 53
Expertproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

17 april 2012

Omdat onze eerste keus op maandag gesloten bleek, spontaan Mylos bezocht. Daar komen we zeker terug. Was het "sausje" over de keftedakia wat waterig, de overige gerechten en met name de vegetarische schotel en de bediening maakten dat helemaal goed. Beste collega's van Mylos, ga hier eens kijken wat je van een vegetarische schotel mag verwachten.

Kees Hordijk
Kees Hordij...
Meesterproever

22 januari 2012

Gisteren met een groepje spontaan binnengelopen bij Mylos. Ze hebben een uitgebreide menukaart maar ook de mogelijkheid om (onbeperkt) Griekse tapas te bestellen. Een prima manier om kennis te maken met de diverse gerechten. En het was echt heerlijk, vers gemaakt en echt Grieks, dat heb ik weleens anders meegemaakt. Ook de bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom echt een aanrader!

Annievreetzakje
Annievreetz...
Proever

Alle 4 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Grieks Restaurant Mylos

Schrijf hieronder je recensie over Grieks Restaurant Mylos. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.