Gisteren (zaterdag) hier gegeten. We konden alleen nog terecht in de 2e shift. Bij binnenkomst zagen we een schaal met sushi en toen wij 2,5 uur later weggingen was deze schaal niet ververst. Ik had bij de laatste ronde nog een sushi genomen en de bovenkant was helemaal uitgedroogd. Dit gemeld aan de bediening en gezegd dat ze de schaal weg moesten halen, maar dit is niet gedaan.
Ook de hapjes die je aan tafel kan laten komen vonden wij niets. Het duurde allemaal veels te lang. De drukte bij de wok en de grillplaat was te veel, je kan niet eens makkelijk bij het buffet.
Wij vonden het geen succes.
Heel fijn restaurant met vriendelijke bediening. Goed verzorgde en lekkere sushi ( van de buffet) en andere kleine gerechtjes van een à la carte dat wordt geserveerd aan tafel. En ook heel belangrijk is dat het een kind vriendelijk restaurant is. Genoeg keuze voor jong en oud. Ik kom zeker terug met mij kids.
Echt super nu na de verbouwing. De sushi zijn zo bijzonder, vroeger dach ik sushi ruw vis :(... maar bij hun zit bijna niks van ruws tussen. Ook die kleine hapjes zijn supper, goed vers en klein, zodat we veel meer verschillende gerechtjes kunnen uitproberen.
De restaurant is nu heel sfeervol en trendy, zeker als buiten donker is, ook de keuken is nu goed schoon en verzorgd.
Ook hebben we vandaag opgemerkt, dat we bij hun ook nog kunt afhalen of laten bezorgen
Lekker makkelijk!
Zeker na de verbouwing de moeite waard om er eens te gaan eten. Het warmbuffet hebben ze ingeruild voor het all you can eat systeem. De gerechten werden pas gemaakt nadat wij die besteld hebben. Lekker vers. Ook was er meer dan genoeg keuze bij de wok en grill plaat.