Super leuk gehad hier! Ik wilde zo graag iets schrijvendat ik speciaal een account heb aangemaakt haha! We wisten helemaal niet dat er aan die kant van de markt een zaak zat, wij komen niet zo vaak in Gouda, maar wat een leuke verrassing!
We kwamen best laat binnen en werden meteen leuk ontvangen. Er was nog geen tafel vrij (altijd een goed teken, die drukte) dus mochten aan de bar plaatsnemen. Super vrolijke en leuke barman. En eerlijk is eerlijk, als je naar de barman kijkt, zie je gelijk dat je hier lekker kunt eten :) Daarna naar een leuke tafel aan het raam. We hebben gelijk het eten besteld. ik had een salade met geitenkaas als hoofdgerecht met extra friet. Lekkerrrrr!!! Na het eten weer aan de bar gaan zitten en lekker zitten kletsen aan de bar. Het viel ons op dat we ondanks dat we in een eetcafe zaten, toch erg vriendelijk en professioneel geholpen werden. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel! O, en we hebben ook nog wat geleerd, want we weten nu waarom er schuim op een biertje zit. Dank je wel tante thee!!
Bediening chaotisch. Geen tafel afspraken gemaakt waardoor niemand wist welke tafel bediend werd. Klanten moesten zelf reglmatig bediening roepen. Lunchgerechten waren veel te simpel en tegenvallend. Een eetcafe niet waardig. De wachttijd was uiterst lang terwijl de helft van de tafels bezet waren.
Geen vervolgbezoek waardig
Via vakantie veiling hier gegeten (een fris bereidt voorgerecht geitenkaas en carpaccto
mijn vrouw de biefstuk en ik de sliptong en als nagerecht de verrassing en ik de dame blanche ) alles priema verzorcht, en een zeer vriendelijk personeel een echte aanrader,
wij komen hier beslist weer eens terug
Via VakantieV. hier gegeten. Een fris bereidt voorgerecht (geitenkaasje en carpaccio), heerlijke spareribs (vooral de zoete zijn onvergetelijk!) en een verrassingtoetje. Ze werken hier voor de verandering ook niet met afgemeten glaasjes wijn, maar gewoon een lekker gevuld glas. Centrale ligging en gemoedelijke sfeer. De bediening was uiterst vriendelijk, wij komen hier graag nog een keer terug!