| Keuken | Lunchroom & Tearoom |
| Openingstijden | di t/m za 09.00-17.00 zo 09.00-14.00 ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
WiekeV 4 maart 2012 | |
Prima tentje om relax een kopje koffie te drinken met iets lekkers en bij te kletsen met vriendinnen. Broodjes zijn ook prima. |
Cassandra_v_V 21 september 2011 | |
Meneer Chocola is een fijne plek om te zijn. Lekker alleen, gezellig met vrienden of voor een inspirerend werkoverleg; je bent er altijd welkom. Bovendien schenken ze er heerlijke koffie en hebben taarten die niet te versmaden zijn! |
Filip 21 september 2011 | |
Wie van echt goede koffie (Cappuccino e.d) houdt, moet echt eens hier langs gaan (Keizerstraat, Scheveningen) Daarnaast hebben ze elke dag lekker Frans brood en de heerlijkste, in eigen keuken vervaardigde, (chocolade) patisserie! De eigenaren zijn dus heuse Baristo's en gediplomeerde Pâtissiers (en heel aardige gasten bovendien)! Meneer Chocola is een stukje Frankrijk in Scheveningen! |
chanty 25 augustus 2011 | |
mooie zaak, koffie niet super en beetje veel ons kent ons.... |
stephaniebos 21 augustus 2011 | |
1 woord FORMIDABLE!!! |