KeukenInternationaal

evries1 evries1 4 maart 2012

Na diverse geluiden uit de omgeving hier gisteren binnen gelopen om een hapje te eten. Wat een gezellige tent!! Uitgebreide menukaart met veel lekkere gerechten. Zelfs voor de kinderen Griekse kindermenu's. Ruim voldoende eten op de borden en ook de prijzen vallen reuze mee. Een echte aanrader!

Elsgeet Elsgeet 18 februari 2012

We hebben er zo lekker gegeten.heerlijk smaakvol eten en lieve bediening. We gaan morgen weer met vrienden en we hopen dat we niet teleurgesteld worden!

Elzaberend Elzaberend 22 november 2011

We eten hier regelmatig met ons gezin, vrienden en familie. De kwaliteit van de gerechten is constant zeer goed te noemen. Een ander pluspunt is de vriendelijke bediening, die er met elkaar voor zorgt dat de gasten zich prettig voelen.Wij vinden dit restaurant een aanwinst voor Hellevoetsluis, een aanrader dus!

Fam_Sanders Fam_Sanders 16 oktober 2011

Na zoveel geruchten te hebben gehoord over dat allemaal zo goed en gezellig is hier dacht ik toch maar zelf even te ervaren. Ontvangst was zeer welkom en je merkte gelijk dat er persoonlijke aandacht aan je word besteed. Wij zijn begonnen met een trio tappenade waarbij warm stokbrood en pitabrood bij geserveerd werd. Spontane vriendelijke bediening en de timing was perfect. Je word niet weggekeken en kunt gewoon heerlijk tafelen. De eigenaar kwam persoonlijk nog even vragen of alles naar wens is en verwees ons nog even naar de saladebar. Strakke modern Grieks interieur en zeker met uitzicht op de open haard maakt het de sfeer nog warmer. Echt een aanwinst voor Hellevoetsluis wat mij betreft. Limani is booming.

wsmit wsmit 9 oktober 2011

vorige week zaterdag 2 oktober ben ik wezen eten met de hele familie, werden heel gastvrij binnengehaald door de eigenaar. we hadden een gezellige tafel, leuke en gastvrije meiden in de bediening. we hadden de tapas tafel voor 10 personen. het was uistekend! alle griekse gerechten waren heerlijk op smaak.
Prijzen vielen reuze mee! Hellevoetsluis heeft eindelijk een goed en gezellig restaurant wat voor vele mensen een ouderwets leuk avondje uit betekent. zeker een aanrader

Geef zelf je mening over Limani