Restaurant Full Moon is een modern ingericht Chinees restaurant, waarbij de verfijnde Kantonese keuken wordt gepresenteerd aan Chinese, Nederlandse en internationale gasten. De keuken onderscheidt zich door verse huisgemaakte dim sum, seafood, grill en wok gerechten te serveren en met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten te werken.
Voor mijn verjaardag een groupon gekregen en daar begint de ellende. Online reserveren gaat niet, alleen telefonisch. Ze moeten je als goedkope klant op een stille dag hebben anders kost het hun teveel. Je krijgt al gelijk een heel onverstanbaar verhaal van de ober die je verteld in het half chinees en nederlands over wat je wel en niet mag nemen, en waar je anders voor extra moet betalen en dat je maar 2uur gebruik mag maken van de tafel. Totaal 5 gangen: Gang 1 na half uur :Gang 2 na bijna 1uur :Gang 3 en verder maar laten zitten. We hadden er schoon genoeg van en zijn weggegaan. Wel nog een flinke drank rek. moeten betalen.
Kortom FULL MOON nooit meer.
Wij hebben met z'n vieren vandaag bij Full Moon gegeten. Ik heb maar 1 woord ervoor: DRAMA! 1e ronde kregen wij iets anders dan dat wij hadden besteld en kregen wij ook niet alles. Toen ik daar iets over zei, kreeg ik te horen dat als ik iets niet begrijp, moet ik het vragen en anders moet ik het aan groupon vragen. Wat dat betekent 'who knows'.2e ronde kregen wij weer een aantal gerechtjes niet. 3e ronde hebben wij helemaal niet gekregen. Na bijna 1 uur wachten op de 3e ronde, gaven wij het op en wilde wij zsm weg. En om het nog mooier te maken, toen wij om de rekening vroegen omdat wij dit gewoon te belachelijk vonden, zei weer dezelfde meneer dat wij msschn de verkeerde bestellingen hadden doorgegeven. Echt nooit meer! Misschien gaat het goed als je geen groupon hebt, maar ik raad het iedereen af.
Echte Chinees, in plaats van de zoete Nederlandse Chinezen op de hoek. Bediening prima, niet super vrolijk, maar vakkundig en zakelijk.
Dim Sun lekker met veel variatie, hoofdgerechten smakelijk en goed verzorgd. Zaak zat bomvol met Chinezen. Prijs kwaliteit verhouding echt goed, we betaalden €125 voor 5 waarvan 1 kind.
zeer slecht
de gerechten zijn zeer zout en heel veel vetsin (smaakversterker) wordt er gebruikt. bediening zijn oude chinese mannen die nauwelijks nederlands spreken die heletijd schreeuwen, zeer irritant. alleen de kippenvleugels waren lekker maar ik verwacht meer van een restaurant. er zijn betere opties in den haag.
Zaterdag met een vriend toevallig bij Full Moon beland.
Heerlijk gegeten in een leuke authentieke Chinese omgeving.
Gelukkig geen Babi Pangang maar echte originele Cinese gerechten.
Zeer vriendelijke bediening , die ondanks de drukte ruim de tijd nam om uitleg te geven.
Kortom echt een aanrader!!!!