Wat een toptent! Sfeervol ingericht, zeer vriendelijk personeel en originele gerechten die zalig smaken! Je proeft de aandacht waarmee het bereidt is. Een volle, pure smaak doordat alle ingrediënten biologisch zijn! Goede prijs/kwaliteit! Wij gaan zeker terug komen!!!
Met een vriendin waren we op zoek naar een leuke tent om smiddags om 16:00 in Delft een broodje te eten. We zaten eerst in het café'tje náast Natuurlijk015 waar we NA bestellen te horen kregen dat de keuken opeens gesloten was en we dus geen broodjes meer konden bestellen. Redelijk raar dus, en omdat we toen al flinke honger hadden besloten we maar gewoon bij de buren: Natuurlijk 015 te gaan zitten.
En wat waren we onder de indruk!! We hadden beiden een vers meergranenbroodje met boter, parmaham, mix van verschillende soorten nootjes (walnoten, pijmboompitjes etc), gegrilde groenten en wat sla eromheen. Het werd prachtig geserveerd alsof je in een luxe restaurant aan het eten was en het smaakte ook nog eens heeel goed. We waren allebei gewoon prettig verrast, dat hadden we zeker niet verwacht van zo'n klein verstopt tentje in Delft. Echhhht een aanrader dus! De broodjes waren allemaal rond de 6,95 maar dan krijg je ook wat!! Zou de volgende keer daar dus veel eerder gaan lunchen dan op de beestenmarkt in Delft waar je voor dezelfde prijs een droge tosti krijgt..
Ik vind het ook verbazingwekkend hoe onbekend deze lunchroom is, maar vind het een groote aanrader!
In 1 woord "TOP". Een kaart die je bij een doorsnee luchroom niet aantreft. Dit is meer dan een luchroom. Geweldige gerechten, een heerlijk terras en enthousiaste medewerkers. We hebben hier heerlijk geluncht.