Eddieh69 26 september 2011 | |
Ik heb jarenlang hier Chinees gehaald. Maar dit jaar is er wat gebeurd. Het eten is van slechte kwaliteit. De mihoen met cha sui is smakeloos drijft in het oude vet. We hebben na een kwart de bak maar weggegooid. De vorige keer dat we daar haalden viel het ook al tegen. Helaas nooit meer..... |
Chocodraak 10 oktober 2010 | |
Wij halen hier regelmatig maaltijden om lekker thuis op te peuzelen. Het is een prima afhaal-Chinees. Snelle bediening. |
peter 7 1 juni 2009 | |
te zoet. dit restaurant sluit aan bij de wijd en zijd verspreide gewoonte onder chinese restaurants om nederlanders vooral overvloedig-zoete gerechten voor te zetten. waarom eigenlijk. gelukkig: daar zit een chinees. nee, helaas: dat is niet gezond.
Proever1710 9 augustus 2008 | |
Perfect restaurant. We waren volop aan het neuzen in de kaart totdat meneer ineens met het maandmenukaartje kwam, "lekker en veel goekoper" zei hij. Inderdaad, zag er lekker uit, dus besteld en ongelogen. De wantansoep, lekker, de zalm: twee grote stukken met een jasje er omheen gebakken, daarna als hoofdgerecht geroosterd spek, pittige stukjes ossehaas en fuyung hai met kip, heerlijk dat laatste hadden we nog nooit gegeten.
B... 17 februari 2008 | |
Waar vind je nog en buurt chinees waar gerechten worden geflambeerd en men echt probeert om er een feestje van te maken?. Het eten is prima en de bediening "ouderwets" beleefd (gelukkig geen zogenaamde moderne vlotte kleuters van 16 in de bediening). Een prima tent om met je gezin te gaan eten. Ook studenten zullen het hier prima vinden. Ik kwam zomaar even voor een hapje eten tussen 2 afspraken en was positief verrast. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. |
Proever55114 27 december 2006 | |
Het eten is echt prima! Geen doorsnee-chinees, maar echt met smaak bereid en mooi gepresenteerd. De bediening is echter irritant! Maar dat kan ook persoonlijk zijn. Vriendelijkheid is een ding, maar dit is echt slijmerig. Het personeel (ook de eigenaar loopt trouwens in de bediening) stelt zich wel heel onderdanig op en je hebt constant het idee in een slecht toneelstuk te zijn beland. Dit kan echt niet meer anno 2006. Maar de veelal oudere klandizie blijkt het te waarderen, dus het zal wel aan mij liggen. Ik vind het niet leuk als een ober zes keer komt vragen of het smaakt en of ik nog een extra hapje wil en dat het toch zo geweldig is dat ik juist in zijn restaurant ben komen eten....Zucht. Maar over het eten niets dan goeds. |
Proever43267 3 maart 2006 | |
Alles is even heerlijk ! Laat de kok een verrassingsmenu samenstellen en je krijgt de heerlijkste dingen die perfect bij elkaar passen. |
Geef zelf je mening over Gouden Bloemen