| Keuken | Turks |
| Openingstijden | ma t/m do 11.00-23.00 vr, za 11.00-02.00 zo 11.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
sjakiee 24 augustus 2011 | |
ik ben verschillende keren in restaurant zirve geweest, ik heb mercimek gegeten (linzensoep) dat is echt een toppertje!!. Adana kebab en de zirve speciaal zijn ook lekker , zirve speciaal is echt veel vlees voor weinig geld ik zou haast zeggen teveel voor dat geld. Een aanrader vind ik. |
Kingkong 8 augustus 2011 | |
Kleine kaart (is prima) maar veel is niet aanwezig. Geen vis, bepaalde groentes niet, voor de geen vlees- maar viseter is er alleen roerei met rijst. Vooraf caponata, redelijk van smaak maar steenkoud en kon alleen heel langzaam gegeten worden. Waarschijnlijk daarom Zirveschotel (hoofdgerecht) van tafelgenoot zwart verbrand. Overigens wordt man steeds als eerste bediend en alleen met hem wordt overlegd, hahaha!! |
vanderwolf 3 augustus 2011 | |
Ik hoorde al verschillende verhalen maar wist het niet zeker.
Ariebakker 3 augustus 2011 | |
Onlangs hebben wij ook een bezoek gebracht aan Zirve. Wij hadden de Zirve schotel voor 2 personen het was uitstekend en veels teveel.De prijzen zijn laag in verhouding met andere restaurant's.De bediening was ook zeer vriendelijk en snel. We gaan zeker binnenkort weer eten bij Zirve |
RenB 31 juli 2011 | |
Wij hebben de duurste (huis) schotel voor meerdere personen gekozen, veel patat en rijst het vlees was goed van smaak maar erg weinig, de kip was in te grote hoeveelheden aanwezig.
Geef zelf je mening over Turks Restaurant Zirve