Volgens mij heeft Bondstreet het niet gehaald. Ze zijn dicht en nemen de telefoon niet meer op (slordig hoor). Een paar weken geleden nog op tv bij den blijker en nu nergens meer te bekennen. Mocht je een grouponbon hebben van Bondstreet en deze dus niet kunnen gebruiken, bel dan even met groupon, dan regelt groupon dat je je geld terugkrijgt. Netjes van groupon, slordig van Bondstreet!
Afgelopen week bij Bond Street heerlijk gegeten. Het was er erg rustig maar we hebben een leuke avond gehad. Als voorgerecht had ik de garnalencocktail met mango en avocado erin en mijn vriend de tonijntartaar. Dit waren erg ruime porties. Als hoofdgerecht de zeewolf met risotto. Deze was ook echt heel erg lekker en mijn partner had de spareribs. Het vlees was zo mals en viel helemaal van het bot af. Porties waren ruim dus zat redelijk vol op het einde maar toch nog de citroentaart geprobeerd en mijn partner de dame blanche. Al met al echt een aanrader.
Heerlijk gegeten in een leuke (New Yorkse!) sfeer. Bondstreet ligt niet op de doorgaande route voor uitgaanspubliek, maar is het kleine ommetje zeker waard. Voorgerechten waren top, hoofdgerecht (Bondburger&Ladyburger) veel en goed, toetje & thee fijne als subtiele afsluiter. Enthousiaste service. Bondstreet staat voor een gezellige avond met mooi&lekker eten: zeer goed (en bijna uitstekend!).
Gisteren gegeten in Bondstreet met mijn man. Een leuke tent, precies goede formaat porties, leuke combinaties (Witte kool puree? Heerlijk!), personeel dat behulpzaam en amicaal omgaat met zijn gasten. Leuk en voor herhaling vatbaar!