| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Zo t/m Do 17.00-23.00, Vr en Za 12.00-24.00, Ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
NicoleBB 25 februari 2012 | |
Sfeer was goed en het personeel erg vriendelijk. Prijs-kwaliteits verhouding is goed. Het restaurant is wanneer het vol is wel erg druk en remoerig. |
Jdgier 15 januari 2012 | |
Leuke sfeer, erg vriendelijk personeel en gewoon lekker eten. Niet formeel of complex en betaalbaar. |
Dace 21 december 2011 | |
Niet te formeel, maar wel kwaliteit! Top!
Bloem1962 11 december 2011 | |
Lekker ongecompliceerd eten hier. Geen top maar prijs/kwaliteit heel dik in orde |
Bontje 29 november 2011 | |
Op vrijdagavond wilden wij reserveren maar het zat vol. Toch gegaan om 20.30 uur en er was een tafel vrij. Sfeer goed, personeel vriendelijk. We werden goed geholpen. Ondanks de tegenvallende berichten hier toch de tong genomen. Deze was niet goed bereid zoals het moet helaas. Verder was alles uitstekend te noemen. De wijn was goed, de voorgerechten en het hoofdgerecht van mijn man waren goed. We komen hier zeker nog een keer terug om dat natafelen hier echt gezellig is. |
Geef zelf je mening over 1892 Eten en Drinken