wij zijn hier gister wezen eten omdat een vriendin van mij dit had aangeraden. we hebben heerlijk gegeten. grote porties voor een goede prijs. het eten was erg lekker en komen zeker nog eens terug. de bediening was erg aardig en hebben ons goed geholpen.
De last-minute keuze voor dit restaurant is erg tegengevallen. De tafelkleedjes liggen ongestreken en (in ons geval) met vlekken op tafel, de kaart is een dubbelgevouwen papiertje waar de vouwen strategisch zijn geplaatst om het vorige aanbod (oftewel dranken die niet te krijgen waren) niet meteen zichtbaar waren. Het totaal geeft een smoezelige indruk.
Het eten was kortweg gezegd inspiratieloos, te duur, en doodgebakken/gekookt. Als er in Portugal zo gekookt zou worden was het land al eerder failliet gegaan. Wij hadden de tapasschotel voor 2 personen, plus nog wat extra tapas. Het enige lichtpuntje was de geflambeerde ham. Over de kwaliteit van de losse gerechten kan ik niks zeggen. Deze ervaring zorgt er echter voor dat ik hier niet meer terugkom om deze gerechten te proberen.
Dat gezegd hebbende, de eigenaar en het meisje in de bediening waren erg aardig, maar (zeer) onervaren. Dit restaurant kan zo veel beter en is nog lang niet waar ze moeten zijn. Mochten ze er voor openstaan zou ik ze graag willen helpen.
Overheerlijke traditionele Portugese stoofschotel gegeten en typische Portugese voorgerechten die ik alleen in Portugal zo lekker heb geproefd. Met toe een Portugees likeurtje en uiteraard een Pastel de nata. De eigenaar staat in de keuken en maakt alles zelf klaar, misschien dat het daardoor iets langer duurt dan je gewend bent. Locatie is super; terras op het zuiden met uitzicht op de Amstel. Dus ook voor alleen een glas vino verde komen we snel terug.
Gisteren bij Me Gustas gegeten. De kwaliteit van het eten is uitstekend en de prijzen zijn OK. We moesten wel erg lang wachten. De bediening is top en attent. De ambiance is wat ongezellig met dat bomenbehang, daar zouden ze nog wat kunnen verbeteren door het vooral eenvoudig te houden zonder rare fatsen aan de muur. Het kokosijs is het lekkerste ooit geproefd. Voor de Weesperzijdebuurt een echte aanrader