van de week voor de 2e x bij Sakana gegeten, de sushi was redelijk, de warme gerechten waren slecht, smakeloos. De bediening is waardeloos. Smakelijk eten wensen is er niet bij, ze staan te wachten aan je tafel totdat je je schaaltje leeg hebt en het is erg lastig om drinken bij te bestellen. Gelukkig gaat er binnenkort een nieuw sushi-restaurant open in Den Bosch, de lat ligt voor hun niet zo heel erg hoog om beter te worden dan Sakana!
Leuk restaurant en lekker eten met All You Can Eat. Gedurende de 2,5 uur dat we er zaten waren ze soms zeer snel met uitleveren van de gerechten, maar soms ook erg traag en kregen we de helft gewoon niet. Jammer. Rekening splitsen is niet mogelijk, dus hou daar rekening mee. Ik kom hier nog wel weer terug.
Ben hier vanavond wezen eten met mijn vriendin. Bij binnenkomst al een rommelige/slechte indruk. Onze tafel werd slecht schoongemaakt. De tafels staan veel te dicht bij elkaar. Bediening is ongeinteresseerd en ongekwalificeerd. Tot 2x toe werd de sojasaus omgegooid en het drinken werd een keer meegenomen terwijl het nog niet op was.
Na de eerste van de in totaal vier bestel rondes gehad te hebben wilde we gaan omdat mijn vriendin zich ineens erg ziek voelde. Het leek me logisch dat ik dan voor een persoon zou kunnen afrekenen aangezien we niet eens voor een volledig persoon gegeten hadden. Dit kon echter beslist niet en na zeuren kon er dan ook maar 10 euro van de prijs af.
Uiteindelijk dus 43 Euro afgerekend voor 2 soepjes en 10 stukjes sushi!
De sfeer en het uitgebreide menukaart is goed. Het eten is redelijk. Sushi rijst was minder dan concurrent Soto en de kippenvleugels waren smakeloos (zonder de saus). Bediening is snel maar niet zorgvuldig, kreeg een fles drank over mij heen.
Leuk nieuw sushirestaurant met all you can eat concept. In tegenstelling tot wat daar doorgaans de kwaliteit van is, is de sushi van Sakana hartstikke goed. Aardige deskundige bediening zorgt voor een plezierige ambiance. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Dit is een aanrader voor iedereen die van Sushi houdt.