ActiviteitenAfhalen, Catering, All you can eat
Open
Lunch
Diner

27 april 2013

Gisteren hier gegeten en van de vele sushi restaurants die ik gehad heb is dit de verreweg de beste! Het eten was snel en erg goed qua kwaliteit! Goed op smaak en vers bereid! Ik heb bij service en decor geen 10 gegeven omdat we bij de 1e ronde sushi de sojasaus extra wasabi en gember miste, en het afrekenen erg rommelig ging en je zelf je jas moest zoeken. Het enige wat mij tegenviel in het decor was de WiFi Repeater die in de weg stond en een paar keer omgestoten werd, en de spinnenwebben boven ons hoofd. Het personeel was tot zover ik kon zien erg snel en kundig, ook erg netjes te woord gestaan en snel geholpen. Het restaurant was afgeladen, er was geen tafeltje meer vrij, desondanks kreeg de keuken en het personeel het voor elkaar om alle hapjes binnen 10 minuten te serveren! Het gefrituurde spul was ook totaal niet vettig wat je wel eens hebt bij gefrituurd eten. Al met al echt geweldig gegeten en geweldig bediend! Gelukkig hadden we gereserveerd!

paul91
paul91
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

16 april 2013

Een drukbezocht restaurant, omdat er weinig vergelijkbaars is in de omgeving. In het weekend zeker reserveren, anders geen plek.

Niet zonder reden, het eten is er heerlijk en hoewel er gewerkt wordt met 5 rondes, houd ik het meestal na 2 of 3 rondes voor gezien.
Eten wordt vlot geserveerd. Ik ben een vaste klant en slecht 1 keer (op Koninginnedag 2012) heb ik meegemaakt dat de bediening onattent en langzaam was. Het personeel lijkt ook op uiterlijk geselecteerd te worden, allen leuke, vlotte jongens en meiden.

Een verbeterpunt zijn de 2 rondes waar op drukke avonden mee gewerkt wordt. Er is een maximale eetduur van 2,5 uur, maar het voelt ongemakkelijk als de volgende alweer naar je tafel staat te loeren. Tussen 8 en 8.30 uur is het een soort in- en uitladen van gasten en dat doet erg fabrieksmatig aan. Dat er een kwartier gelaten wordt tussen de bezetting van de tafels zou zowel voor de vertrekkende als de arriverende gasten prettiger aandoen denk ik.

Gegeten op: 12 april 2013.
Oxygen
Oxygen
Fijnproever

6 september 2012

Wij hebben hier onlangs gegeten en ik vind het een leuk concept. Heerlijke kleine gerechtjes en de manier van bestellen loopt soepel. Aardige bediening. Wel veel gezichten aan de tafel. 1 klein minpuntje is dat het tegen tienen liep en de keuken ging sluiten en daarom ging de bediening om ons heen alles voor de volgende dag in orde maken. Na het betalen liepen we een leeg restaurant uit. Maar voor herhaling vatbaar.

tullekens
tullekens

16 juli 2012

Zijn hier al regelmatig wezen eten, en is in 1 woord super!
Krijgt een kaart met 5 rondes, elke ronde mag er per persoon 4 gerechten worden gekozen van de ongeveer 90 gerechten, hiernaast is er ook nog een seizoenskaart die vaak veranderd. Eten wordt vlot en netjes bediend, kaart word ook snel weer opgehaald met keuze van de gerechten. Bediening is netjes & beleefd. Decor is heel erg gaaf, bij binnenkomst kan er aan de linkerkant in een aparte ruimte gegeten worden, door middel van een verhoging van de vloer, zodat je erg mooi zit, veel kaarsen aan de wand en mooie afscheidingen van tafeltjes dmv houten afwerkingen. En dan het eten, het is verrukkelijk! Sushi houden wij persoonlijk niet van, maar is volgens familie ook erg lekker!

SW87
SW87
Proever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

5 februari 2012

Genoten van het eten. Het is voor ieder wat wils. Mocht je niet van sushi houden dan staan er nog vele andere gerechten op de kaart. Ook is er een seizoenskaart terug te vinden met nog meer lekkere gerechten ter aanvulling op de standaard kaart. De inrichting is erg mooi en deed mij in positieve zin verbazen. Vooral de kuipzitting is erg leuk bedacht. Fijn, gastvrij en zeer vriendelijk personeel. Ik kom hier graag weer terug.

priscilla87
priscilla87
Proever in spe

Alle 10 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Japas

Schrijf hieronder je recensie over Japas. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag