| Keuken | Fusion |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
heleenfisch 11 januari 2012 | |
de plek is al lang een restaurant en heeft vele eigenaren en concepten gekend.
EKR 9 januari 2012 | |
Hier kom ik nog eens terug! Wat een prettige sfeer, heerlijke gerechten, gastvrije bediening. Wij hadden het 4 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Ook voor de minder grote drinkers onder ons behoren halve glazen wijn tot de mogelijkheden. Kortom, echt een aanwinst voor Bussum. Een heerlijke avond uit eten voor een zeer schappelijke prijs! |
BR-vZ 11 december 2011 | |
Gisteravond voor het eerst gegeten bij Izzi, op een rampzalige plek waar al heel wat voorgangers gestrand zijn. Maar wat een ontdekking! Fantastisch gegegeten, mooie wijn, zeer vriendelijke bediening, goed bijpassend wijnarrangement! 4 gangen menu, met kakelverse heerlijkheden, Echt een aanrader! Prachtige oosterse gerechten! |
ariam 11 november 2011 | |
in verschillende samenstellingen, 3 x gegeten. Elke keer weer heertlijk en verrassend. |
rwam 7 november 2011 | |
Afgelopen vrijdag gastvrijheid met een hoofdletter G, kwaliteit met een hoofdletter K, service met een hoofdletter S en kostprijs met een kleine k ervaren in de geheel onverwachte maar bijzonder aangename sfeer van Izzi. Dat noem ik pas een aanwinst in Bussum! |
Geef zelf je mening over Izzi