Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken topper

4 februari 2013

nu al een paar keer wezen eten bij proef .
bij binnenkomst begint het feestje al , de jassen worden keurig aangenomen en voor je het weet zit je heerlijk aan een flesje wijn .
het eten is heerlijk en de sfeer is natuurlijk uitstekend

Gegeten op: 17 januari 2013.
alexgr
alexgr
Proever in spe

4 februari 2013

Ook ik heb vorige week een Carpaccio xxl gegeten en ik heb 'm niet opgekregen, hij doet z'n naam eer aan. Mijn dochter had de Hertenbiefstuk, een vlees van de dag, heerlijk mals met lekkere groente. En mijn zoon, een moeilijke eter, genoot van zijn kipsaté waarbij het geen probleem was om de saus apart te sereveren. Ook de anti pasta vooraf was heerlijk. En het hoofdgerecht van mijn zoon kon, ondanks de drukte, zonder enig probleem bij het voorgerecht geserveerd worden.

Gegeten op: 2 februari 2013.

Voor alles een 5,5
In dit bedrijf is matigheid troef.
Matige bediening, matige ontvangst/afronding, matig eten. En een hoop herrie van andere gasten.
Kaart vertoont een merkwaardige combinatie varierend van hamburgertje tot kreeftgebaseerde gerechten. De kreeftensoep evenwel is geinspireerd op een gemiddelde bouillon met wat kreeftrestantjes. Niet warm geserveerd met een klein, zeer vet gebakken crouton achtig toastje er naast.
De koffie na afloop bleek ook weer vergezeld te gaan van slechts een miniscuul klein boterkoekje. Eigenlijk niet noemenswaardig.
De open wijn werd geserveerd met het etiket van de klant afgewend. Opdat hier geen indruk van opgenomen kon worden?
Op de kaart staat vermeld dat alle hoofdgerechten vergezeld worden met frites..inderdaad: met vier personen 1 zak frites in zo'n houder op tafel. Dit restaurant probeert een soort van uitstraling neer te zetten die alle ruimte biedt aan kwaliteit. Het komt echter niet verder dan een eetcafe/brasserie achtige uitwerking. Toiletten hebben vieze vloer (zowel M als V). Kaaskroketjes zijn duidelijk niet huisgemaakt. Carpaccio staat zowel als voor- als hoofdgerecht op de kaart. Deze laatste met toevoeging xxl. Die verwachting werd niet waargemaakt. Noch xxl qua hoeveelheid. Vraag me af hoe minimaal de portie zal zijn wanneer je die uitsluitend als voorgerecht bestelt.
Dit bedrijf mag nog het nodige leren van goede personeelsinzet en klantbegeleiding. v.d. Valk zou aan deze keukenoutput nog het nodige kunnen verbeteren.
Kortom. Nooit meer naar toe. Prijs/kwaliteitverhouding klopt niet. Geen gastheerschap zoals we dat in dergelijke zaak zouden verwachten.

Gegeten op: 27 januari 2013.
legourmande
legourmande
Proever in spe

29 januari 2013

Hebben hier gegeten met een behoorlijke groep incl. kinderen. Het eten was niet verrassend maar wel goed. Mijn stuk vlees was van uitstekende kwaliteit. Degelijk dus. De bediening was okay.

Gegeten op: 16 december 2012.
Marszzz
Marszzz
Fijnproever

9 oktober 2012

Heerlijk lang getafeld, met als voorgerecht boerenbrood met smeerseltjes. Hoofdgerecht, een heerlijke malse biefstuk stroganoff en als dessert een grand dessert, wat we met ons tweetjes hebben opgepeuzeld. Portje, wijn, water, dessertwijn en als laatste koffie, met een drankje erbij. We hebben genoten, maar Anneke, we misten jou wel, als gastvrouw hoor.

Gegeten op: 6 oktober 2012.
G en J
G en J
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Proef Eten en Drinken

Schrijf hieronder je recensie over Proef Eten en Drinken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard