KeukenFusion, Internationaal, Europees, Wereldkeuken & Algemeen

sebastiaan83 sebastiaan83 4 mei 2012

Twee weken geleden met een groep collega's voor de tweede keer wezen eten in dit restaurant: weer een supergezellige avond gehad! De gerechten zijn origineel, smaakvol en ook voor de vegetariers is er genoeg te smullen.
Kortom een aanrader voor (kleine tot middelgrote) groepen!

Jeunnesse Jeunnesse 23 april 2012

Vorige week hier wezen eten met collega's. Het was een leuke avond met lekker eten. De gastheer Michiel doet het erg leuk en zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Wat ik ook erg fijn vind is dat je je eigen muziek mee kunt nemen en dat dit op de avond wordt afgespeeld: draagt enorm bij aan het huiskamergevoel! En niet te vergeten dat je alleen met jouw groep dineert. In ons geval dus veel speeches. Super avond gehad :)

Kyra123 Kyra123 19 april 2012

Afgelopen maandag heb ik hier met een groep gegeten. Het was supergezellig. Het eten was heerlijk, de sfeer was goed en de gastvrouw en gastheer waren top! Wat het ook zo leuk maakt is dat het restaurant niet groot is en in ons geval hield dat in dat je met je groep het restaurant voor jezelf hebt. Ik kom zeker terug.

8048 8048 18 april 2012

Hier een heel gezellig etentje met een groep van 22 collega's gehad. Heerlijke bubbels vooraf, (met bitterballen! ) daarna pasta salade, prachtige entrecote met 2 groentes, frietjes en puree en de inmiddels blijkbaar beroemde zelfgemaakte, chocolademousse met stukjes chocolade toe. Daarna nog koffie met, kortom een heerlijk diner. Ook goed aandacht voor de vegetariers en zwangeren die niet alles eten. Oog voor details, bloemen, dimbare verlichting, schone handdoeken op de wc's, zachte muziek, aandacht voor de planning van speeches en leuke uitleg van de chef. Prima kok, leuke bediening. Alleen de haricoverts konden iets steviger, maar dat is een minimaal puntje. Al met al zeer geslaagd en lekker, zeker aanbevolen voor een informeel groepsetentje, waarbij alles kan en niets hoeft. Er is ook een maandelijks inloopdiner waarop je het concept huiskamerrestaurant ook zonder groep kunt uitproberen, zie de website.

Noedels Noedels 3 april 2012

Al meerdere keren hier gegeten. Eerste keer met een groep vrienden. Kon vooraf mijn wensen voor het diner doorgeven (in mijn geval Lamsrack) en verder naar eigen invulling van hunzelf ingevuld. Heerlijke groentes van de markt. Locatie was echt super. Iedereen kon het goed vinden. Eerst kleine borrel met champagne in het restaurant. Daarna uitgebreid gegeten. Lamsrack mooi rosé (complimenten, is niet makkelijk weet ik zelf). Vraag om het dessert van Merengue met vers fruit, heerlijke zoete frisse afsluiting. Kort daarna met het MT daar ook gegeten. Voorgerecht meer zalm want die is gewoon te lekker. Hoofd dikke entrecote. Dames in de bediening heel attent en gezellig. Alles kan en is mogelijk in dit restaurant wat ik heb gemerkt met mijn eigen feest wat heel prettig is. Kom snel weer eten!

Geef zelf je mening over Eten Bij Mij

Maandagvan 7:00 tot 1:00