| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Een rood met zwarte interieur, een aquarium en personeel met zwarte gilletjes’; op het eerste gezicht lijkt dit een standaard Chinees restaurant. Sommigen vinden echter dat deze zaak een betere naam verdient. Zo vinden zij dat ‘het eten perfect smaakt’ en ‘de kwaliteit erg hoog is’. Ook is het ‘bijzonder in deze sector’ dat de keuken rekening houdt met de wensen van de gasten. ‘De bediening is vriendelijk’, maar kan over het algemeen moeilijk beoordeeld worden omdat zij er ‘hun eigen manier van communiceren’ op nahouden.
deaanwezige 18 december 2011 | |
Prima restaurant als je uit bent op gezellig ouderwets Hollands chinezen.
jgpzwijnenburg 8 september 2011 | |
Golden House prima eten goede lunches en op donderdag en vrijdag lekker buffet |
SusanMaurice 22 december 2010 | |
Warme herinneringen aan dit familierestaurant. Wat betreft het eten: prima maar niet uitzonderlijk. Interieur is al jarenlang hetzelfde maar nog niet storend. De bediening biedt doorgaans goede service maar laat hier en daar wat steekjes vallen. De mihoen smaakt hier naar mijn mening erg lekker. |
feddero76 20 september 2009 | |
Golden House is naar mijn idee de beste Chinees van Haaglanden. Qua personeel vind ik het moeilijk beoordelen, in Chinese Restaurants heeft men een eigen manier van communiceren. Het eten smaakt perfect, vers, niet te vettig en voldoende specialiteiten gerechten naast de basis westerse China gerechten. Dus voor beiden liefhebbers voldoende keuze. Een vraag om Peking Eend met minder Knoflook te bereiden wordt gehoord en dat is vrij uitzonderlijk in deze sector restaurants, aangezien heel veel zaken 'pre-fab' werken. Daarnaast is de zaak een fijne omgeving en regelmatig is er live muziek van een pianist. Dus als ben je in de mood voor Chinees eten en de juiste entourage,dan is Golden House een ja. |
joh.kock 8 augustus 2009 | |
Leuk Restaurant, maar vroeger was de kaart en de bediening een stuk beter, ga later (over een paar jaar nog een keer proberen) |
Geef zelf je mening over Golden House