KeukenFrans & Brasserie

michel8 michel8 28 februari 2012

Van de week heerlijk gegeten bij DownTown. We hebben gekozen voor een 3gangenmenu, die we helemaal zelf konden samenstellen met keuze uit alle gerechten van de kaart. Voor 23.50 is dit erg goedkoop. Daarnaast smaakte het eten ook nog eens super!! Bediening was erg spontaan en gezellig, net als de sfeer. Wat een onwijs leuke brasserie! Top!

Tettero Tettero 27 december 2011

Gereserveerd voor het 6-gangen diner via de website. De Brasserie bestond 20 jaar dus hadden zij ook een super leuke aanbieding gemaakt van 20 euro. Daarbij kon je een wijnarrangement bestellen. Gezien de prijs van de 6-gangen hebben wij dit natuurlijk genomen. De avond was een groot succes. Ik moet eerlijk zeggen dat het een tijd geleden is dat ik ergens zo goed heb gegeten, waarbij de sfeer en de service van de bediening ook nog eens super was. Onze complimenten Down Town!

Mirnavandriel Mirnavandriel 24 december 2011

We hebben met vier volwassenen en twee kinderen gegeten. De sfeer is zeer ontspannen. Het eten (buffet) was goed en gevarieerd. Het personeel is TOP. Een aanrader.

gegetenbijdowntown gegetenbijdowntown 23 september 2011

Prima restaurant, wel erg druk. Het eten was uitstekend! Ondanks de drukte bleef de bediening erg vriendelijk en attent. Er is een kinderspeelplaatsje in het zicht voor het restaurant, waardoor onze kinderen even naar buiten konden. Zo konden wij nog even rustig nagenieten van een heerlijke kop cappuchino.

Mamita Mamita 9 september 2011

Het restaurant is super leuk opgeknapt. Ik heb de garnalen gegeten en een ossehaasje met pepersaus en ik heb genoten.
Wat betreft de bediening kan ik niet anders zeggen dat ik zeer correct ben geholpen. De eigenaresse was aanwezig en zeer begaan met haar gasten en dat terwijl ze hoog zwanger is. Haar man stond in de keuken en bijdeze mijn complimenten het was heerlijk! Ik kom zeker terug!

Geef zelf je mening over Brasserie Down Town

Maandagvan 12:00 tot 18:00