| Keuken | Bbq, Grill |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
m-oo-n 2 februari 2012 | |
Ik heb lang getwijfeld of ik over dit restaurant een recensie zou schrijven of niet. Ik gun het de bediening namelijk van harte om hier iets positiefs te schrijven, maar er was echt werkelijk niets positiefs aan mijn ervaring met deze plek. Om te beginnen was het er ijskoud en zat er een grote luidruchtige groep vlak achter ons. Op een gegeven moment moesten we onze stem verheffen om elkaar nog te kunnen verstaan, en gingen onze jassen aan en shawls om, om nog een beetje comfortabel te kunnen zitten.
vincent2 22 januari 2012 | |
erg lekker eten, leuke bediening, leuk ingericht maar jammer van die zware 'dingen' waar je op moet zitten (denk dat ze door moeten gaan voor stoelen...) |
CynthiaK 20 november 2011 | |
Om half 6 gereserveerd, begon goed, de kaart netjes gekregen en wat te drinken. Maar toen..om half 7 nog niets gekregen, even na gaan vragen waar het bleef. "Ja, het komt er zo aan, nog een kwartier." Toen kregen we al twijfels. Als het nou heel druk is, oke, maar er waren 4 tafels bezet. Om 5 voor 7 eindelijk ons eten gekregen. De zalm was nog ontzettend rauw, de Argentijnse Steak was geen steak, en de andere twee gerechten waren koud. Volgens de bediening was het wel een steak en de vis ging mee terug. Na 20 minuten besloten om de vis te laten zitten en de rekening te vragen. Geen excuses meer of iets. Geen aanrader dus! |
HenkFilius 28 juli 2011 | |
Gezellig restaurant, intiem, leuk ingericht. Voor de liefhebbers van gegrild vlees een aanrader.De Kok daar kan er wat van. Ook de bediening is correct. Wel reserveren, vooral in het weekeinde want het aantal plaatsen is beperkt. |
peeveegee 16 juli 2011 | |
erg leuk restaurant(je). de naam zegt het al. FFmakkelijk. ongedwongen sfeer en bijzonder vriendelijke bediening. en natuurlijk niet onbelangrijk.....het eten was goed. we komen terug! |
Geef zelf je mening over Restaurant FF Makkelijk