Vlak bij het Ledig Erf, aan de monumentale Oosterkade is een nieuw en uniek restaurant gevestigd: Keuken & Deli. De locatie waar geweldige ingrediënten en dranken in een volledige open keuken worden bereid en geserveerd. Je eet dus midden in de keuken! Geniet ervan in het restaurant,
laat het inpakken en neem al het lekkers mee naar huis of laat je gasten meegenieten bij (onverwachts) bezoek!
Voor de prijs is dit uitstekend; maar verwacht geen top cuisine. Gewoon prima klaargemaakte, redelijk rechttoe rechtaan gerechten van verse en goede ingrediënten. Voor als je even lekker een avondje wil eten, maar niet veel geld wil kwijt zijn en ook geen behoefte hebt aan super fijnzinnig delicaat gedoe. Lekkere huiswijn, heerlijk kaasplankje. En niet te vergeten: je voelt je hier meteen thuis dankzij de uiterst smaakvolle en prettige inrichting.
Heel prima hier! Ik was er al eens net na de opening, nu recent weer bezocht. En wat een verbetering! Tafel vooraan nu, met uitzicht over de kade, dat scheelt. En een leuke, opgefriste kaart. Heerlijke vega burger genoten (mocht wel wat warmer), met weergaloze frieten. Je eet dan voor eenzelfde prijs als bv. Louis Hartlooper maar toch wel met veel meer een restaurant gevoel. Vriend had superlekker visje. Volgende keer nemen we beslist wat van de charcuterie die aanlokkelijk vaak voorbij kwam. En ben erg benieuwd ook naar de deli. Supersymathieke tent. Qua eten nog niet uitstekend, maar afgezet tegen de prijs: toch het eindoordeel 'uitstekend'. Tot snel!
Lekker gegeten. Leuke nieuwe plek, het verrassingsmenu (wat we niet aten) klonk wel cool, met bijv. een bitterbal van risotto als dessert. Wij genoten van een assiette voorgerecht (verschillende kleine voorgerechtjes, waarbij de artisjok werd geintroduceerd als salade nicoise, en best pijnlijk scherp bleek te zijn als je niet precies weet wat je wel en niet kan kauwen), de roti kip als hoofdgerecht (erg lekker stukje kip, ietwat droge borst) en een tajine met groentes (wat veel dadel in het gerecht). Al met al lekker, en inclusief een flesje rose voor nog geen EUR75 klaar met z'n tweejen. De deliprijzen lijken me ook zeer schappelijk, die gaan we binnenkort maar eens proberen. Nu negen maanden open, hopen dat ze de kinderziektes er nog uithalen.
Lekkere, originele en biologische producten. Heb hier een keer in het restaurant gegeten, en ook een keer eten afgehaald. Beiden opties zijn aan te raden. De bediening is professioneel en vriendelijk en weet ook veel van de ingrediënten af. Glutenvrij eten is hier ook geen probleem.
half maart gegeten bij dit restaurant. Sfeervol ingericht maar het 3-gangen diner viel tegen. Voorgerecht: eend was wel oke. Bouillabaisse was veel te zout, nagerecht met veel marsepein niet echt mijn ding maar dat kan je treffen.
Echter er zat een haar in het voorgerecht..! Onze buurtafeltje merkte dit op en meldde direct dat zij ook een haar in het eten hadden. Het personeel verontschuldigde zich en meldde bij het hoofdgerecht dat hier echt geen haar in zou zitten... Is dit de manier om met dit soort blunders om te gaan?! Verbijsterd en achteraf spijt dat we niet weg zijn gegaan en de volle mep hebben betaald.