| Keuken | Caribisch |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Met een groep van 8 hier in januari gegeten. Het grote voordeel van tapas blijft de grote keuze en diversiteit van het eten. Met een groep zit je hier snel goed.
In 4 rondes bestelden we per persoon 5 verschillende tapas. Dat kwam vervolgens druppelsgewijs aan tafel. Eerst het één, dan twee schaaltjes van het ander enzovoorts. Om te delen is dat prima, maar mocht je ieder voor zich bestellen dan kan het zo gebeuren dat je tafelgenoot al klaar is als jouw eten wordt voorgezet. Wij besloten te delen en dan heb je al gauw een leuke gevarieerde verzameling gerechten. Na vier rondes werd de balans opgemaakt en de lekkerste tapas opnieuw besteld. Na ieder vijf tapas zaten we goed vol, ook de grote eters.
Ruime keuze ook aan glutenvrije gerechten, die apart werden opgenomen en geserveerd.
Enige minpunt is de in onze ogen totaal uit de hand gelopen 'laat iets achter op de muur' actie. Een leuk concept in het begin, maar inmiddels is de hele zaak van onder tot boven volgeschreven met allerlei berichten. Daar wordt het bepaald niet mooier van.
Hier laatst gegeten met een groep van 6. Het eten viel nogal tegen, totaal niet bijzonder. De service was echter ronduit slecht, bijna alle serveersters leken er geen zin in te hebben en vergaten nogal eens gerechten of drankjes te brengen waar je meerdere malen achteraan moest vragen. Vervolgens liet een serveerster een glas bier over 2 eters heen vallen met eenmalig een excuus en een opmerking dat als het tijdens het wassen niet uit de kleding ging, we hun mochten bellen en dan zou het wel vergoed worden. Verder niks op het gebied van service, aangezien je de rest van de avond met vieze en natte kleding aan zit te eten. Dat leek de betreffende serveerster zich niet te beseffen. Zeer slechte service, nooit meer!
Gegeten op: 11 januari 2013.
Hier inmiddels twee keer gegeten. Eerste keer was goed, eten lekker en vlotte, aardige bediening. Tweede keer viel echter zwaar tegen. Ondanks dat we tijdig hadden gereserveerd kregen we een hoge tafel aangewezen. Toch maar gevraagd of we niet laag konden zitten, dit kon alleen als we bereid waren om de volgende mensen eventueel onze tafel af te staan. We kregen een laag tafeltje direct naast twee andere mensen wat ik persoonlijk niet zo prettig vind.
Bij de eerste ronde tapas ging het al mis. De vierde tapa kwam maar niet en na een kwartier te hebben gewacht toch maar even nagevraagd. De watermeloen was op, blijkbaar wist niemand dit en we moesten iets anders kiezen. Daarna de tweede ronde ingevuld, waar we 20 minuten op hebben gewacht (de tapas komen normaal binnen 10 min). Weer nagevraagd, eerst kregen we weer te horen over de watermeloen die op was, terwijl dat inmiddels al meer dan een half uur daarvoor was. Uiteindelijk bleek onze bestelling nooit te zijn doorgegeven. Enige wat we kregen was excuses. Daarnaast waren de meeste meiden van de bediening erg onbeleefd. Bakjes tapas werden op de tafel neergeplempt zonder een alsjeblieft of wat dan ook en bij de drankjes precies hetzelfde. Ook vonden een aantal meiden van de bediening het nodig om over onze tafel heen te hangen om de tapas en drankjes aan onze buren te geven, terwijl dat niet nodig was.
Eten is prima, maar alleen ma t/m do, de normale prijzen is het eten niet waard. Maar na deze aanfluiting voor mij laatste keer geweest.
Absoluut verrukkelijk. Prijs/kwaliteit + kwantiteit was goed, met leuke acties op verschillende dagen. Van ma t/m do is er de all you can eat tapas voor een vaste prijs, en zondag is het 5 tapas voor 15 euro. Een grote keuze aan tapas, voor ieder wat lekkers. Alles is even opgedeeld, zodat je er als echte vleeseter, of juist als vegetariër lekker kan blijven variëren. Zo zou ik mijn vader nooit hebben kunnen meenemen naar een tapas restaurant (de carnivoor dat het is), naar deze plek wilt hij blijven komen.
Het is wat druk maar de service die er is loopt als een trein. We hebben nooit moeten vragen of ze naar ons toe kwamen, er werd altijd goed voor ons gezorgd.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Een gezellig restaurant. Tafels staan erg dicht op elkaar. Hele jonge bediening, niet zeer professioneel maar wel vriendelijk. De kwaliteit/prijs verhouding is goed. Dit betekent ook dat je culinair niet te veel moet verwachten. Het tempo waarin geserveerd wordt is soms te langzaam. De gerechten zijn wel lekker maar niet bijzonder. Kortom een restaurant waar je naar toe gaat voor de gezelligheid en wanneer het eten niet de belangrijkste factor is.
Schrijf zelf een recensie over La Cubanita
Schrijf hieronder je recensie over La Cubanita. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.