Prima, leuke bediening en lekker eten. De kleine kaart maakt het overzichtelijk. De kok staat in het midden van de zaak in een open keuken wat een gezellige sfeer geeft.
Als je hier nog niet gegeten hebt, ga dat dan snel doen!
Super tentje, klein, sfeervol, gastvrij, je zit letterlijk naast de kok, geen onzin, gewoon lekker eten!!!
Ik ga er zeker vaker heen......
Puur op iens-aanraden dit restaurant geboekt. De locatie is in een achterafsteegje, en het is verrassend dat daar zo'n leuk tentje zit.
Het is sfeervol en persoonlijk opgezet. We hebben er gelunched en ondanks dat we de enige gasten waren, hebben we genoten van de gerechten. Vooral de salade was een feestje.
Een nadeel? Helaas -maar dat is een Nederlands euvel- liggen de drankprijzen erg hoog, waardoor een kopje koffie a €2,50 toch wat bitter smaakt.
Wij zijn hier 2 keer geweest, eerst met z'n 2en en daarna met een grote groep. Beide keren erg lekker gegeten. Ik De zaak is klein en gezellig, echt een huiskamer gevoel.Absoluut een aanrader.
Met z'n drieën hier zaterdagavond gegeten en drie-gangen menu besteld met steeds van alles wat:Vlees, vis en vega. In de open keuken wordt alles vers bereid en dat proef je. Erg lekker was het taartje van gerookte zalm, appel en avocado (voorgerecht), de gebakken sardientjes (zelden zo lekker, en geen graatjes !) of de roergebakken blokjes varkenshaas met citroengras. Alles even lekker! Vriendelijke kok. Perfect gegeten voor weinig geld!