| Keuken | Internationaal |
| Gemiddelde menuprijs | €35.00 |
| Huiswijn per fles | €18.00 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | Dagelijks vanaf 10.30 geopend Meld dit restaurant als niet meer open » |
petra102 14 mei 2012 | |
Afgelopen zondag heerlijk gegeten. En perfecte bediening zeker als ik zag hoe druk het was!! petje af hoor.
eten46 4 mei 2012 | |
Wat een slechte bediening met lage spijkerbroek, waar je een heel stuk bloot bovenstuk zag van de achterkant. Eten , prijskwaliteit zeer slecht, we hebben een halve kreeft gegeten voor 22,50 en was droog en niet lekker. De rekening werd zo op onze tafel gegooid en we konden het verser uitzoeken.Wij gaan hier nooit meer naar toe. |
Kaarin 12 maart 2012 | |
Bediening was heel netjes en vriendelijk. Deel 1 van de bestelling kwam met normale snelheid, deel 2 van de bestelling bij de koffie kwam pas na lang wachten. Appeltaart terug gestuurd, omdat deze werkelijk niet te vreten was, schandalig. Overigens werd daar niet moeilijk over gedaan, maar misschien kwam dat door de zelfkennis. Prijs/kwaliteit is hier echt niet in verhouding. Wij komen er niet meer in ieder geval. |
Franse-Slag 11 maart 2012 | |
Wij waren begin maart hier voor de lunch, Salade eendenborst was lekker en mooi gepresenteerd. Hamburger was helaas van andere kwaliteit, Frites waren verschrompelde aardappeltjes en smaakte naar oude frituut, Mayonaise nooit gekregen.Broodje was droog. Bedieningmedewerkers waren niet oplettend. Wilde nog wat drinken bestellen maar na het brengen van het eten werden we vergeten. Jammer want het is wel een mooie zaak. |
Liasinha 13 februari 2012 | |
Interieur heel sfeervol en gezellig!
Geef zelf je mening over De Landbouw Wassenaar