Ichi-e over zichzelf

Bij drukke evenementen in de HMH / ArenA / Ziggo Dome hebben wij mog. een beperkt menu. Met veel genoegen, doen wij er alles aan u voor aanvang te bedienen. Dank u voor het begrip, mocht het iets langer duren. Wij leren graag van uw ervaringen. Plaats via Iens.nl uw positieve/negatieve recensie. Elk kwartaal verloten wij een dinerbon van 50 euro. De winna(a)r(es) wordt via Twitter bekend gemaakt.

KeukenJapans, Vegetarisch, Sushi & Sushi

dimpie dimpie 21 mei 2012

kitty,
19 mei 20012 slechte ervaring; wat een slecht bediening(onbeleefd zelfs) het eten zeer matig alles stond niet in verhouding met elkaar van het menu hoofdgerecht was koud er waren een paar die hadden dieet wensen dit was ruim van tevoren aangegeven bij de resevering. die moesten erg lang wachten waardoor de rest ook maar wachte uitbeleefdheid. beneden hing een folder over een" topper coktail" die werd boven niet geserveerd belachelijk dan ga je hem beneden halen. het toetje werd op de tafel gesmeten zo van zoekhet maar uit. wij vinden dit restaurant echt geen aanrader zal hier ook geen 2e keer heen willen

meneerSmit meneerSmit 11 mei 2012

Afgelopen week heerlijk gegeten tussen de middag. Service boven maat, we werden vriendelijk bedient door een mooi hindoestaanse meisje.
Ze raadde ons een paar sushirollen aan en wat warme hapjes. Na deze smaak sensatie waren we benieuwd naar de rest natuurlijk. Er werd ons door dezelfde dame gevraagd waar wij trek in hadden en na een kort gesprekje wist ze precies wat we wilde. De lekkerste hapjes kregen we op tafel.
Wat alleen een beetje tegenviel was de ossenhaas, een beetje droog ondanks die verzoop in de saus. Daar hebben we een punt voor afgetrokken.
Bedankt voor de vriendelijke bediening en het lekkere eten.
Wij komen zeker snel terug en geven de ossenhaas nog een kans.

mozzarella mozzarella 3 mei 2012

Ons favoriete sushi restaurant. Lekker ruim opgesteld en hip aangekleed. Boven is het minder ´wit´ afgestyled en zit je erg prettig aan grote houten tafels aan de enorme ramen.
Bediening is prima, soms wat klungelig maar wel vriendelijk. Sushi is vers en mooi van kleur! Prijs/kwaliteit is goed.

ErickB ErickB 2 mei 2012

Een topper!! Totaal iets anders dan de wat bekendere sushi tenten. Hier is toch meer kwaliteit te vinden en dat niet alleen in het eten maar ook zeker in de service. De inrichting is ook zeer gezellig. Al met al ben ik hiervan te spreken. Ik kom hier zeker terug!

FineS FineS 26 april 2012

Wij heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. Vriendelijke en attente bediening. De dames weten veel van de diverse hapjes. Mooie strakke inrichting en ruim genoeg opgezet zodat je niet het gevoel hebt bij de andere gasten op schoot te zitten. Een absolute aanwinst voor Amsterdam Zuidoost. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ga er binnenkort weer heen om sushi te eten. FineS

Geef zelf je mening over Ichi-e

Maandagvan 11:30 tot 22:00
Dinsdagvan 11:30 tot 22:00