Ik kom hier al meer dan 25 jaar.
Het eten is geweldig ! ( ben verslaafd aan de gebakken zeewier )
Heb het wel steeds rustiger en kleiner zien worden.
Ik kan me nog tijden herinneren dat alle tafels minstens 2x bezet zijn per avond ( in het weekend ). Nu is het vaak maar voor de helft gevuld.
Aan het eten ligt het niet, dat is nog net zo perfect als vroeger.
Ook leuke bediening, vooral de eigenaresse die mij als kleine jongen nog kan herinneren en Sim ( hoop dat ik het goed schrijf ), wat een leuke, vriendelijke en knappe meid is dat !
Met een groep prima gegeten. Iedereen had een menu gekozen, in totaal hebben we 3 verschillende menu's gehad. Allemaal vonden ze het heel goed smaken. De bediening was goed en vriendelijk. De prijzen waren heel redelijk. Kortom, hier komen we zeker nog weleens terug.
Met een behoorlijke groep goed gegeten. Goede service,wel als golden duck erop letten dat het gerecht de eigenschappen die op de menukaart vernmeld staan ook waarmaakt (maar de smaak was desondanks goed)
Pannenkoekjes met eend en zoete saus, heel lekker (wel veel) kan je niet 1/2 of 1/4 duck bestellen? Ook gevulde tongrolletjes met zwarte bonensaus heel goed. Groentengerechten een beetje flauw. en omdat het allemaal op ging en iedereen maar bleef dooreten, vroeg ik me toch af of er MSG in zit, vetsin. Wie weet het?