| Keuken | Regionaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
pmponer 26 februari 2012 | |
We hebben hier 25-2-2012 gegeten met 2 personen. Ondanks dat we zelfs voor openingtijd aanwezig waren werd hier goed op geanticipeerd en het was dus ook geen probleem.
Pecaro 21 juni 2011 | |
We aten hier met drie personen op eerste Pinksterdag 2011. We kozen voor het driegangenverrassingsmenu. Men kookt er met uitsluitend verse ingrediënten, ook uit de streek, dus we waren benieuwd. Als eerste kregen we een smakelijk hapje van meloen met ham. In de verste verte niet de klassieker, maar buitengewoon smeuïg en verrassend aromatisch. Licht verteerbaar ook. Dat bood ruimte voor het hoofdgerecht, dat als belangrijkste ingrediënt een mooi stukje weidevlees bevatte. Mals, krachtig van smaak en tongstrelend zacht. We dronken er een mooie rode huiswijn bij. Het nagerecht was tiramisu met ijs. Een lekkere combi, alhoewel de tiramisucake iets aan de droge kant was. Het ijsbolletje (uit eigen keuken) erbij paste goed, maar een tikje flauw. We waren bovendien verrast, want vantevoren waren we door de gastvrouw lekker gemaakt met panacotta als dessert, en dat kwam dus onaangekondigd niet... Een kopje koffie, helemaal goed, sloot ons diner af. We betaalden ruim 90 euro voor drie.
Geef zelf je mening over Het Heinenhoes