KeukenFrans & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Robbie125 Robbie125 17 mei 2012

Sentiment, aangezien wij hier 25 jaar geleden vaak kwamen en de inrichting niets is veranderd. Toen kwam het eten: zand in de sla, walnootsalade zonder walnoten, zurige biefstuk, onkundige bediening en een fles wijn teveel op de rekening. Wij begrijpen werkelijk niet dat dit 'Best of Den Haag' deal van Groupon is.

Gerlant Gerlant 14 mei 2012

Ook wij aten in de kelder van de Harlekein, waar het bepaald niet fris rook. Als voorgerecht bestelden we de salade met ham en meloen. Je zou denken, dát kan niet foutgaan. Helaas werd ons een bord sla met twee ministukjes ham en geen enkele meloen voorgeschoteld. Na hier wat van te hebben gezegd werd ons een nieuwe salade gebracht. Opgelost zou je denken, maar helaas lag er nu alleen een "decoratieve" schil van een meloen op het bord, en weer geen meloen... De bestelde varkenshaas was rauw en koud en de kok beweerde dat dit vlees "zo hoort". Onze friet werd gebracht toen we het eten inmiddels op hadden, helaas. Het dessert was aardig. Wij konden na dit etentje toch echt niet enthousiast zijn over de Harlekein en (sommige) van zijn medewerkers. Ik kom er niet nog een keer.

Huppeldepup Huppeldepup 11 mei 2012

Heel lekke gegeten! Bon via Groupn, dus het eten was al betaald. De wijnen waren bijzonder lekker in combinatie met de drie gangen. Erg fijn! Een aanrader!

SBTLin SBTLin 1 mei 2012

Wij zijn hier ook terechtgekomen via Groupon, voor de 2e keer. Eerst balen, stervens druk terwijl we gereserveerd hadden ( de Groupon bon van de 1ex liep af dus mensen kwamen op de bonnefooi binnenlopen onder het mom: ik heb gereserveerd). Maar onze serveerster, Muus, die heeft het ruimschoots goedgemaakt. Zij legde de hand op de laatste biefstuk voor moi, vriendlief had varkenshaas. Wow! Anders kan ik niet zeggen.... Ipv van carpaccio ( was ook op) hadden we de vitello, jeetje, heerlijk! En het petit grand dessert...... We zaten tot ons huigje vol, zeker een aanrader! Rest van het personeel was ook supervriendelijk, ondanks de drukte!Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar, ook zonder Groupon!

granaet granaet 28 april 2012

Na een afdaling via een donkere trap (let vooral op het laatste afstapje) kwamen we in een bedompte en warme kelder terecht. Het was goed bezet.
Het voorgerecht was eigenlijk niet meer dan een handjevol sla met wat saus. Het stukje vis was van bedenkelijke kwaliteit, er zat en soort van raar vel aan dat niet door te snijden was. Het hoofdgerecht was matig, de paar kleine stukjes aardappel waren koud en een klein stukje broccoli als groente. Het vlees, mijn vriendin had eendenborst en ik het kogelbiefstukje, was redelijk. Het zgn. 'grande dessert' was echt minimaal. Een piepklein stukje koek, een lepel crême brulee, een eierlepel parfait en een minisapje.
De bediening was wisselend, van attent tot vergeetachtig.
Met groupon voor ca 13 euro pp is dit misschien nog OK maar zeker niet voor de reguliere prijs. Beslist niet voor herhaling vatbaar.

Geef zelf je mening over Restaurant de Harlekein

Maandagvan 17:00 tot 22:00 Geen lunch