El Olivo doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €18.00 | |
| Huiswijn per glas | €3.75 | |
| Openingstijden |
| |
Als je deze warme zaak met open keuken bezoekt, vergeet dan niet de beste sangria van Utrecht te proberen. Erg lekker en het eten doet hier zeker niet voor onder. Alles is duidelijk klaargemaakt met verse producten en smaakt heerlijk. De bediening is zowel alert als spontaan en de rekening die ze aan het eind van de rit presenteren valt alleszins mee. Een aanrader!
qasim 24 mei 2012 | |
Afgelopen weekend weer heerlijk gegeten bij Tapas El Olivo Heerlijk eten met een verfijnde smaak, perfecte presentatie, gezellig interieur en een vriendelijke bediening met een oprechte passie voor het eten en drinken. Daarna hebben we lekker Sangerie gedronken aan de bar en met het personeel gekletst. Wat hebben we gelachen samen! Bedankt jongens we komen graag weer terug en we nemen weer zeker vrienden mee uit Spanje |
mo_21 23 mei 2012 | |
Ik ben gister wezen eten bij el olivo met mij vriendin en het was al top geregeld vanaf het begin! We liepen binnen en werden warm verwelkomd in het restaurant door de gastheer en we kregen al snel de kaarten en de drankjes die we hadden besteld. We hebben gevraagd of we buiten konden plaatsnemen op het terrasje en dat was mogelijk!
gözde 23 mei 2012 | |
Heerlijk smaakvolle gerechten. Leuke gezellige sfeer lekker muziek, wat het zeker niet saai maakt.goeie service, niet hoeven wachten er op. Zeker een aanrader!! |
bostelaar 20 mei 2012 | |
We hebben vanavond voor het eerst hier gegeten. Zeker niet de laatste keer. Het was super we begonnen met een mandje brood zo uit de oven met tapenade. Mijn hoofdgerecht was nr 85 heelijke verschillende vissoorten echt een aanrader. We hadden een heelijke fles witte wijn uitgekozen Fino Sanzo Rueda uit 2011 heerlijk. De bediening is ook perfect nette jongens zeer vriendelijk. Als klap op de vuurpijl had ik een nagerecht een zelfgemaakt chocolade taartje met slagroom. We hebben genoten van ons etentje, prijs kwaliteit perfekt echt een aanrader. El Olivo bedankt voor de gezellige avond. |
victoria4 20 mei 2012 | |
We hebben het tapas menu genomen en het leuke was dat alles bespreekbaar is. Dus wij wilden geen varkenslvlees en wel veel dingen met alioli en dat was geen probleem. We hebben even buiten gezeten, daarna weer naar binnen verplaats en dat was ook geen probleem. Het was rustig en alles leek gewoon op rolletjes te werken. Het eten was niet het speciaalste dat we ooit gegeten hebben, maar wel lekker. |
Geef zelf je mening over El Olivo
| Maandag | van 16:00 tot 23:00 Geen lunch | |