| Keuken | Indiaas |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
pronk 16 april 2012 | |
Basic food, chicken tikka masalam was echt smakeloos en tie.Goedkoop maar niet wat ik gewend ben. rijst onnodig duur. Een redelijk indiaas / meer pakistaanse afhaal. |
foodie113 16 april 2012 | |
Eet hier sinds de opening minimaal 1x per week en blijf onder de indruk van de constante hoge kwaliteit, de puurheid van de smaken van de verschillende gerechten, de versheid, de service en de prijs/kwaliteit verhouding. Voor mij echt een van de toppers in Den haag. |
joan3 11 april 2012 | |
De eigenaar is uit Engeland komen overwaaien en spreekt nauwelijks nederlands, maar heeft hier een prima indiase afhaal neergezet. Prima eten; vanachter de vitrine heb je zicht op de keuken en vallen de naan-ovens het meeste op.
deepFish 11 april 2012 | |
We zochten een indiaas eettent en zag dat deze hoog genoteerd staat op iens.
hans18 6 april 2012 | |
Oprecht heerlijk eten. Kan de passie proeven. Alles is helemaal zelf, vers gemaakt - tot de chutney bij de papadums aan toe. Wraps zijn heerlijk en good-value. Sla nummer op in je tel. scheelt "lang" wachten. Britse eigenaar is erg vriendelijk (costs you a garlic naan!). |
Geef zelf je mening over Chef India