Een zeer ondergewaardeerde eetgelegenheid in Lisse. Mijn vrienden krijgen altijd de slappe lach als ik ze meedeel dat dit mijn favoriete restaurant is, omdat ze denken dat het een standaard snackbar is. Hoewel er ook een snackbar in zit, is er ook een zeer sfeervol eetgedeelte aanwezig met een menukaart die voorbij gaat aan enkel fastfood. De gerechten zijn straightforward (je kan trouwens ook van de New York Pizza-menukaart bestellen) maar je krijgt voor een lage prijs echt waar voor je geld: grote porties, en lekker versbereid eten. De bediening is altijd vriendelijk en is zeer stipt. Kortom: loop er niet zomaar voorbij, maar ga ook eens echt naar binnen en je zal beloond worden!
Van de buitenkant zou je niet zeggen dat je binnen zo lekker kunt eten. Het toont als een snackbar ( en heeft inderdaad ook een toonbank en wat gokkasten ), maar loop je even door naar achter dan zul je het brasseriegedeelte vinden waar je mooi kunt zitten met genoeg ruimte om je heen. Zowel voor kleine als grote groepen te reserveren! Hier kun je niet al te moeilijk eten en ben je klaar met 17 euro per persoon, en dan heb je echt genoeg gegeten EN gedronken! Het menu is kort door de bocht het volgende: Fish & Chips, gebakken vis met wat salade en frieten, een luxe hamburger met salade en frieten, gegrild vlees, gefrituurde gerechten etcetera. Als dessert kun je een lekkere ijsglace o.i.d. kiezen.
Deze brasserie is dus echt geschikt voor mensen die behoefte hebben aan niet te moeilijk eten, aan een goede buikvulling, aan lekker simpel smikkelen. Ook echt iets voor de jeugdigen.