Lekker eten, no nonsens en bereid met verse ingrediƫnten. Vlees, vis, vegetarisch, er is genoeg te kiezen. Ongedwongen sfeer om regelmatig voor terug te komen. Sympathieke bediening, vrolijke koks die ook nog eens lekker koken en rekening houden met persoonlijke wensen. Leuk dat er alleen jongens in de bediening zitten die ook nog wat weten van het eten. De special is bij ons altijd om je vingers bij af te likken.
Hartstikke leuk modern en trendy decor! Menukaart is niet overdreven uitgebreid maar bevat voor ieder wat wils! Goed gevarieerde menukaart en de prijs/kwaliteitverhouding vind ik wel ok. IJsnagerecht is hemels! Bediening is top: lekker informeel, persoonlijk, vriendelijk en maakt het je graag naar je zin. Leuke informele, ongedwongen sfeer en jong en oud komt hier eten. Ik ben verkocht en ik kom hier nog wel vaker langs om ook de andere lekkere gerechten op de kaart te proberen.
Alles op de kaart zag er zo lekker uit dat we de keuze aan de kok hebben overgelaten. Dat doen we graag nog een keer. Onze tafel stond vol met kleine gerechtjes, allemaal een feest voor het oog: kleurrijk, vers en verrassend. We waren grote fan van de special van de week en de choy sam. Petje af voor het eten, helemaal omdat we als vegetariƫrs nog altijd vaak afgeserveerd worden met standaard en weinig fantasievolle gerechten. Tijdens en na het eten werd er gecheckt of alles naar wens was. Alleen de bestelling van ons tweede drankje liet iets te lang op zich wachten. De roodharige ober was vriendelijk, maar misschien door de drukte van een zaterdagavond net iets teveel afgeleid. Het bonte decor is niet nodig, daarvoor is het eten al kleurrijk genoeg. Yum Saap heeft ons echt weten te verrassen.
Aanwinst voor de Twijnstraat, deze zaak. Je kunt op de kaart kiezen voor kleine gerechten en grotere maaltijden, varierend tot noodles, soepen en currys. Er is veel keuze uit vis- en vleesgerechten. Maar ook vegetarische. Het is echt Thais, dus sommige gerechten krijg je scherp gekruid. Subtieler zijn bijvoorbeeld de Tom Ka Hed (paddenstoelsoep met kokos) of de Ton Man Pla (fischcakes). Restaurant is door open keuken wel warm en je ruikt baklucht.
Gelukkig had ik de laatste recensie niet gelezen voor ik reserveerde, anders had ik een prachtige eetervaring gemist. Ik ben geen kenner van de Thai keuken, maar het all-in menu is een prima introductie. Een avontuur om die verschillende smaken te ervaren.
Verder prima bediening en een hele prettige sfeer. Voor herhaling vatbaar!