Reserveer nu

KeukenArgentijns & Bbq, Grill
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

margriet_mn margriet_mn 22 april 2012

Uitstekend biefstuk gegeten, bife de lomo was heerlijk mals and sappig. Fijne bediening en gezellige en warme inrichting.

remo1 remo1 7 maart 2012

Wij eten er vaak en de beste steak in de regio. Steak is mals en heerlijk van smaak. De bijgerechten op de kaart zijn een goeie aanvulling. Wijnen vind ik meer dan prima en een warm intereur en uitstekende bediening. ben er vaker geweest met vrienden, vriendinnen en voetbal elftal. elke keer heb ik er uitstekend gegeten en ben ik uitstekend geholpen.

V_V V_V 12 februari 2012

Super lekker eten en vriendelijk bediening! Bife de lomo is mals en heerlijk van smaak! Heerlijk wijntje en heel mooi ingericht! Helemaal TOP!!

RambhadjanLeonie RambhadjanLeonie 11 februari 2012

Wanneer ik zin heb ik een goede steak met smaakvolle bijgerechten komt Gauchos naar boven. Laatst na een lange tijd weer bij Gauchos in Den Haag geweest, omdat ik zin had in een goede Lomo. Heerlijk gegeten. Er was voor ons een tafel gereserveerd aan de straat kant, maar we wilde liever iets ruimer aan de tuin kant zitten. Dit was geen enkel probleem. Het eten was lekker en de service was goed. Niet te opdringerig, maar wel voldoende aandacht!

RoamingDutchman RoamingDutchman 6 februari 2012

We hebben vaak en goed bij Gauchos gegeten en ook de bediening was altijd super vriendelijk en correct. Helaas sinds de vorige hostess weg is, alweer een jaar of wat geleden is het hard achteruit gegaan. Erg ammer van de bediening die is niet meer van het oude niveau. De druppel was de laatste keer toen we vanwege de tocht bij het raam graag een ander tafeltje verder van het raam wilden en in een halfvolle zaak zou dat geen probleem moeten zijn (erg koude zaterdag avond en we waren niet de enigen die wilden verkassen). OM een lang verhaal kort te houden: De wijze waarop we te woord werden gestaan was beneden alle niveau en de opties geboden waren niet aanvaardbaar gezien te omstandigheden. Jammer....

Geef zelf je mening over Gauchos Den Haag-Centrum

Maandagvan 17:00 tot 23:00