| Activiteiten | Restaurant | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een aantal malen hier geweest. Op te eten is niks aan te merken, het vlees en de bijgerechten zijn heerlijk. De service in dit restaurant is wel een puntje van aandacht. Op een rustige avond is de bed
We komen hier vaker en sinds de renovatie vinden wij de atmosfeer erg goed. Het eten is erg lekker, maar dat hoort ook wel bij de prijs die ze eroor vragen. Zeker de moeite waard als je van een goed stuk vlees met een lekkere wijn houdt! Romantisch met z'n twee of met wat vrienden.
Gegeten op: 7 juli 2012.Je kent het oude Los Gauchos in Gauchos niet meer terug. De menukaart is beperkt, daardoor wordt de keuze lastiger. Vlees was prima, goed van smaak en garing. Het bord was echter kaal, naast het vlees slechts een takje groen. De bijgerechten zijn relatief duur. Om een alles erop en eraan te hebben ben je dan toch nog 30 euro voor een hoofdgerecht kwijt. De nagerechten voor 8 euro, is naar mijn mening veel te veel betaald. Bediening en entourage zijn prima. Men was overigens vergeten om ons op het 3-gangen menu te wijzen!
Gegeten op: 23 september 2012.Een weekend weg in Den Haag.. Om de verjaardag van mijn vriend te vieren naar Gauchos, waarom? Omdat de steak altijd super is. En deze Beef de Lomo was meer dan perfect. Klein restaurant ten opzichte van de andere Gaucho's, maar het was er zeker niet minder om. Vriendelijk personeel, heerlijke wijn! En weer gekozen voor de chocolade taart en mousse, tafelgenoot voor het flensje. In één woord: Heerlijk!
Gegeten op: 9 juni 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Uitstekend biefstuk gegeten, bife de lomo was heerlijk mals and sappig. Fijne bediening en gezellige en warme inrichting.
Schrijf zelf een recensie over Gauchos Den Haag-Centrum
Schrijf hieronder je recensie over Gauchos Den Haag-Centrum. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:00 - 23:00 |