| Activiteiten | Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Hier op 2de kerstdag ons kerstdiner genoten! Het ene was nog lekkerder dan het andere! Tulin is werkelijk waar een geweldige chef! Wij komen hier zeker terug!
Gegeten op: 26 december 2012.Wij hebben hier zaterdagavond met zijn zessen heerlijk gegeten. United Spices heeft geen menukaart. De kokkin verwent haar gasten met allerlei lekkernijen. Allereerst een lekker warm tomatenbroodje met smeersels. Daarna werden wij verwend met allerlei lekkere hapjes waaronder een heerlijke gevulde dadel met kaas en carpaccio van inktvis etc.. Allemaal bijzondere smaken. Daarna kregen wij het hoofdgerecht wat bestond uit een torentje van boerenkool, daarbovenop zeer lang gegaarde zuurkool met een mals stukje vlees omringd door een soort bloemkoolcreme. Het nagerecht was een marshmellow met kokos, panacotta en een heerlijk baklavarondje .Niet te vergeten volop gratis kannen water met komkommerslierten erin.Bij de koffie werd een heerlijke brownie geserveerd. Al met al een fantastische avond gehad.
Gegeten op: 16 februari 2013.Super lekker vegetarisch gegeten. Alle gangen waren fantastisch. Zeer verrassende gerechten en combinaties. Zeker geen standaard vegetarische hap. Eigenlijk was alles lekker, verrassend en goed verzorgd. Het hoofdgerecht met langzaam gegaarde zuurkool, oesterzwammen, boerenkool met rijst en bloemkoolschuim was erg lekker. De gang met verschillende kleine gerechtjes was ook prima verzorgd en zeer gevarieerd. United Spices is een absolute aanrader!
Gegeten op: 14 februari 2013.
Een wonderbaarlijke combinatie van op het oog onverenigbare ingrediënten en smaken, die uiteindelijk leiden tot een bijna perfecte culinaire belevenis!
De chef beschikt over een feilloos smaakgevoel en laat zich niet door tradities en conventies tegenhouden.
Een heel verrassende en heerlijke ervaring.
Door mijns inziens minuscule kritiekpuntjes ( iets te veel knoflook op de carpaccio en bij één van de 10(!) gerechten wat overheersende rucola) is het net geen 10 geworden.
De bediening is een oase van vriendelijkheid en gastvrijheid in het moeras van van horecagelegenheden. Toen wij net zaten te bedenken dat het hoofdgerecht wat lang op zich liet wachten kwam chef zich verontschuldigen met een extra gerechtje van huisgerookte zalm dat ook weer verbluffend samengesteld en heerlijk was.
Dit dinertje werd mij aangeboden ter gelegenheid van mijn verjaardag, die kan dus niet meer stuk!
Een echte aanwinst voor groot Rotterdam.
Geweldige gerechten met een vleugje van de turkse keuken. Restaurant is zonder kaart, dus altijd een leuke verassing. De kaart verandert om de 2-3 weken is mij verteld. Reden te meer om terug te gaan. Decor ziet er strak maar warm uit en voor de oplettende een turks vlaggetje.
Wc's zijn ook zeer schoon.
Attent en vriendelijk personeel waarbij de kok met enige regelmaat uitleg komt geven over de gerechten en vraagt of het heeft gesmaakt.
Verbeterpuntje: wat vaker schoon bestek bij de nieuwe gerechten.
Schrijf zelf een recensie over United Spices
Schrijf hieronder je recensie over United Spices. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zaterdag | vanaf 18:00 |