Echt een restaurant voor de snelle hap. Hier zijn dan ook de prijzen op ingericht. Vaak een redelijk lange wachtrij van +/- 20 minuten. Je komt hier zeker niet voor een gezellige avond, maar meer om goedkoop en redelijk goed te eten.
Valt nog veel winst te behalen bij deze tent. Als je aan één tafel zowel pizza's als pasta's besteld krijg je dit nooit tegelijk. Daarnaast proeft de pasta vaak aan als dat deze te snel is gekookt. De pizza's zijn redelijk sober en missen ook vaak gesmolten kaas.
Modern en gezellig ingericht restaurant. Bij binnenkomst hadden we het geluk dat er nog één tafeltje was. (Na ons waren er lange wachtrijen, die zelfs tot buiten voor de deur liepen!) Vol restaurant waardoor je elkaar niet echt goed kan verstaan. Het is geen restaurant waar je romantisch en uitgebreid met je partner moet gaan eten, maar meer even een snelle hap kan halen.
Drankjes werden snel ogenomen en nog sneller gebracht. Wij houden ervan als je niet lang hoeft te wachten! Vriendelijk en snel personeel. Eten kwam ook snel, maar in delen. Ik had als eerste mijn pasta, en 5 minuten later kwamen pas de twee pizza's. Ik had 'Ravioli Verdi' met spinazie en geitenkaas. Lekkere pasta, goede smaak, erg veel saus maar kan je naar eigen inzicht opeten of niet. Pizza was lekker (en groot!), maar wel erg slap/zacht in het midden waardoor hij niet met je handen te eten is ;).
Het eten is niet duur, en voor een mooi prijsje kan je daar goed eten met meerdere personen.
Pizza's prima, pasta's niet heel sterk. Maar ja, wat wil je met zulke prijzen. Je hoort mij dus niet klagen. Vaak jonge maar wel vriendelijke bediening die steeds beter om lijken te kunnen gaan met de drukte. Weinig culinairs aan, maar prima simpel italiaans voedsel voor een zeer goede prijs. Mooie tent ook met beneden een speelplaatsje voor kinderen. Slim!!!
Groot en massaal, wat het eten niet ten goede komt. Pizza's zijn nog wel oké, de pasta's erg slecht, kapotgekookt. Niet duur, bediening is vriendelijk, maar eten dus niet echt fantastisch...
Heerlijk gegeten bij Happy Italy, mooi ingericht, gezellige sfeer en het personeel was ook super aardig. Helemaal niet gehaast en hoefden ook niet lang te wachten op ons eten.